סדנת הבישול החורפית של טעם של בית יפני (מותאם לאוכלי בשר/צמחוניים/טבעונים)
Schedule
Fri Feb 07 2025 at 12:00 pm to 06:00 pm
UTC+02:00Location
Haifa, Israel | Haifa, HA
Advertisement
#אוכליפני #אוכלביתי #סדנתבישולבין אם מדובר בארוחת בוקר, צהריים או ערב, הכנת האוכל היפני הביתי נעשית תוך הקפדה על הקודים המסורתיים אשר נוצרו לפני מאות שנים, להכנת ארוחות מאוזנות ובריאות המשלבות בין חלבונים, ויטמינים, ומינרלים; עשירות בסיבים, יפות לעין וטעימות לחיך.
כשתגיעו, אקבל אתכם עם מנת #מרקמיסו עם ירקות העונה, ובסדנה, נכין שש מנות ביתיות יפניות, ( #אורזיפני, #מרקיפני בודהיסטי, #חמוציםביתיים, מנת חלבון (בקר/פרגיות/דגים/טופו, מנת ירקות חמה, ומנת ירקות קרה) המורכבות משלל ירקות שונים, ירקות עליים, ירקות שורש עונתיים, שלל אצות, קטניות, פטריות, חלבון מן החי ומהצומח, שאותם נחמיץ, נחלוט, נאדה, נתבל ונבשל יחדיו, וכל זאת תוך כדי שאספר על דרכי התיבול וההגשה היפניות המרתקות, על עשר השנים בהן חייתי כסטודנטית ביפן, ועל פועלי כאשת עסקים על הקו ישראל-יפן מאז חזרתי לארץ בסוף שנת 2000.
לאחר שנסיים לבשל, נשב יחדיו לאכול את המטעמים שבישלנו, נטעם מעט סאקה, נלגום מעט מליקר השזיפים היפני שאני מכינה כל קיץ, ונקנח במוצ'י או ברולדת מאצ'ה ירקרקה (יש גם קינוחים למתנזרים מגלוטן וטבעוניים) שהכנתי מראש לצד ספל תה #sencha ירוק, ומספר ימים לאחר הסדנא תקבלו ספרון מתכונים דיגיטלי מצולם על מנת שתוכלו להכין את אותן מנות בבית.
עלות הסדנא לאדם בסדנא פתוחה לקהל (עד 8 משתתפים) 450₪.
עלות סדנא פרטית/זוגית לאדם: 450₪.
להזמנות ושאלות: 052-670-0105
ובינתיים,
בתיאבון 召し上がれ Méshi-Agaré
Advertisement
Where is it happening?
Haifa, IsraelEvent Location & Nearby Stays: