Δεύτερο Πανδωδεκανησιακό Φεστιβάλ Αττικής
Schedule
Sat, 13 Jun, 2026 at 12:00 pm
UTC+03:00Location
Πλατεία Αλεξάνδρας, 185 34 Πειραιάς, Ελλάδα | Piraeus, AT
Advertisement
Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει πως, μετά την ανέλπιστη επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης και την προτροπή από Δωδεκανησιακούς φορείς και σωματέια να επαναλάβουμε το εγχείρημα, διοργανώνει και φέτος το δεύτερο Πανδωδεκανησιακό Φεστιβάλ Αττικής!!!Το Σάββατο 13 Ιουνίου το απόγευμα.... Σηκωθείτε από καναπέδες, καρέκλες, ντιβάνια, αιώρες και ξαπλώστρες!!! Φέρτε φίλους, γνωστούς, γιαγιάδες, παππούδες, εγγόνια, αδέρφια και ξαδέρφια!!! Βάλτε τα καλά σας και άνετα παπούτσια, φέρτε και ό.τι ποτό και εδέσματα θέλετε και από το σπίτι... και ελάτε στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά να ξεφαντώσουμε με παραδοσιακή νησιώτικη μουσικη, κεράσματα και ποτό από τα Δωδεκάνησα για όλον τον κόσμο, απίστευτο κέφι και θέα τη θάλασσα!!! Είσοδος ελεύθερη για όλους!!
Η διοργάνωση θα έχει φέτος δυο μέρη.
12:00 - 19:00 Εκθέσεις, ομιλίες, παιχνίδια και Workshops
19:00 - 23:30 παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 12 χρόνων της διοργάνωσης ‘’Ημέρες Θάλασσας’’ του δήμου Πειραιά, με την στήριξη και την συμμετοχή του δήμου Πειραιά.
Φέτος εισαγάγουμε στο Φεστιβάλ σειρά θεματικών παρουσιάσεων και workshops κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και παράλληλες δράσεις με πολιτιστικό και φιλανθρωπικό περιεχόμενο, με το Φεστιβάλ να κορυφώνεται το
απόγευμα με την εκκίνηση του γλεντιού!
Ταυτόχρονα θα προσφερθούν δωρεάν υπηρεσίες προληπτικού ελέγχου υγείας πρωτεραιότητα στους κατοίκους νησιωτικών περιοχών που θα παρευρίσκονται, μια σειρά προληπτικών ιατρικών ελέγχων, καθώς πιστεύουμε η ενημέρωση και η πρόληψη είναι εξαιρετικά βαρύνουσας σημασίας για τους κατοίκους των νησιών μας που δεν έχουν επαρκή πρόσβαση σε δομές υγείας, ή το κόστος για αυτούς είναι υψηλό.
Επιπλέον, από φέτος, θεσμοθετείται κάθε Φεστιβάλ απο τα έσοδά τα οποία συγκεντρώνει να πραγματοποιεί μια δωρεά σε ένα από τα μικρότερα νησιά των Δωδεκανήσων. Η φετινή δωρεά θα αφορά εξοπλισμό για τα σπίτια των επισκεπτών ιατρών στο Αγαθονήσι.
Advertisement
Where is it happening?
Πλατεία Αλεξάνδρας, 185 34 Πειραιάς, Ελλάδα, Πλατεία Αλεξάνδρας 3, 185 34 Πειραιάς, Ελλάδα, Piraeus, GreeceEvent Location & Nearby Stays:
Know what’s Happening Next — before everyone else does.


