Τα κρυμμένα μυστικά των Πόζαρ Πεζοπορικό τετραήμερο στην Εδέμ της Μακεδονίας

Schedule

Sun, 25 Oct, 2026 at 07:00 am to Wed, 28 Oct, 2026 at 08:30 pm

UTC+02:00
Location

Λουτρά Πόζαρ - Αριδαία | Naousa, KY

Advertisement

Συνοδός στις πορείες: Μάνος Παπακαλοδούκας
Στην αγκαλιά του Καϊμακτσαλάν βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ (ή Λουτρά Λουτρακίου ή Αριδαίας). Η ονομασία Πόζαρ έχει σλαβικές ρίζες και σημαίνει «κάτω από τη φωτιά» ή «αναμμένα κάρβουνα», μαρτυρώντας τη θερμότητα των νερών που αναβλύζουν από τα σπλάχνα της γης.
Σύμφωνα με την τοπική παράδοση, τα ιαματικά νερά ήταν το μυστικό των αρχαίων Μακεδόνων. Ο μύθος λέει ότι οι στρατιώτες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και ο ίδιος ο βασιλιάς, κατέφευγαν στις θερμές πηγές μετά τις εκστρατείες και τις μάχες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους και να αναζωογονηθούν. Τα νερά θεωρούνταν δώρο των θεών προς τους πολεμιστές.
Η συστηματική χρήση των πηγών ξεκινά επισήμως στις αρχές του 20ού αιώνα. Το νερό αναβλύζει σε υψόμετρο 390 μέτρων και η θερμοκρασία του παραμένει σταθερή στους 37℃ καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης, καθώς το θερμό, ιαματικό νερό αναβλύζει ακριβώς δίπλα στο παγωμένο ποτάμι (τον Τοπλίτσα), δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό όπου το ζεστό και το κρύο συνυπάρχουν, προσφέροντας απόλυτη λύτρωση σώματος και πνεύματος.
▶️ Πρόγραμμα ◀️
📅 1η ημέρα: Κυριακή, 25.10.2026
07:00: αναχώρηση από Γλυφάδα (Δείτε τις ενδιάμεσες στάσεις εδώ: https://tr.ee/bus_stops ή ρωτήστε μας.)
15:00: άφιξη στην Έδεσσα (με ενδιάμεσες στάσεις)
15:00 - 16:30: Επίσκεψη στους καταρράκτες και στη συνοικία Βαρόσι (παλιά πόλη)
Περίπατος κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, μοναδικό πέρασμα κάτω από την υδάτινη κουρτίνα του μεγάλου καταρράκτη «Κάρανος» και βόλτα στα λιθόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης με τα μακεδονίτικα αρχοντικά.
16:30 - 18:30: γεύμα σε τοπική ταβέρνα
19:30: άφιξη στο Λουτράκι Αριδαίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας «Filoxenia Hotel»
20:00: Χαλάρωση στο ξενοδοχείο ή χαλαρωτικό μπάνιο στα λουτρά Πόζαρ ή στο ιδιωτικό Υδροθεραπευτήριο «Αλεξάνδρειο» που βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο, στο κεντρικό συγκρότημα των λουτρών. Η απόσταση από το ξενοδοχείο στα Λουτρά είναι περίπου 1χλμ. - 15 λεπτά με τα πόδια. Η διαδρομή είναι μια πανέμορφη, ευθεία ανάμεσα στα πλατάνια, δίπλα στο ποτάμι.
🔹Εξωτερική Πισίνα & Καταρράκτης Λουτρών: Λειτουργούν συνήθως 08:00 – 21:00 (τον Οκτώβριο μπορεί να κλείνουν λίγο νωρίτερα, αλλά η πισίνα μένει ανοιχτή μέχρι αργά).
Κόστος: Περίπου 5€ για την πισίνα και 2€ για τον καταρράκτη ανά άτομο
🔹Ιδιωτικό Υδροθεραπευτήριο «Αλεξάνδρειο»: Ωράριο: 07:00 – 02:00 (Ιδανικό για νυχτερινό μπάνιο).
Κόστος: Περίπου 13€ για 2 άτομα (για 30 λεπτά χρήσης). Για γκρουπ των 6 ατόμων, η τιμή είναι 24€.
Οι τιμές ισχύουν τον Ιούλιο 2026. Ενδέχεται να είναι διαφορετικές τον Οκτώβριο
📅 2η ημέρα: Δευτέρα, 26.10.2026 Μεγάλη Δασική Πεζοπορία & Τα Πέτρινα Χωριά
Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στο δάσος. Μετά το πρωινό, το πούλμαν θα μας ανεβάσει στις πλαγιές του Βόρα (Καϊμακτσαλάν) για πεζοπορία στο Μαύρο Δάσος με οξιές, γαύρους και μαύρη πεύκη. Το δάσος είναι τόσο πυκνό που δημιουργεί μια μυστηριακή σκιά (εξ ου και το όνομα «Μαύρο»). Είναι καταφύγιο για ζαρκάδια, σκίουρους και σπάνια πουλιά.
08:00 - 09:00: Πρωινό στο ξενοδοχείο
09:00 – 09:40: μετάβαση με το πούλμαν στο Μαύρο Δάσος
09:45 - 13:00: Μεγάλη Πεζοπορία στο Μαύρο Δάσος
Μια «χορταστική», δασική διαδρομή μέσα σε ένα από τα πιο όμορφα και πυκνά δάση οξιάς της Ελλάδας. Το φθινόπωρο το τοπίο είναι μαγικό, καθώς περπατάμε πάνω σε ένα παχύ χαλί από χρυσαφένια και πορτοκαλί φύλλα. Ξεκινάμε ακριβώς από το κιόσκι που είναι στα 1.200μ. υψόμετρο και φτάνουμε μέχρι το ξέφωτο «Φίλοι του Καϊμακτσαλάν» σε υψόμετρο 1.410μ.. Είναι μια σκιερή διαδρομή μέσα σε θεόρατες οξιές, ιδανική για τα τέλη Οκτωβρίου.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Είδος: μπρος-πίσω
Απόσταση: περίπου 6,5-7 χλμ.
Διάρκεια: 2,5 -3 ώρες (μαζί με τις στάσεις)
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια πεζοπορική διαδρομή με ομαλές αλλά σταθερές κλίσεις
Ελάχιστο υψόμετρο: 1.200 μ.
Μέγιστο υψόμετρο: 1.410 μ.
Υψομετρική Διαφορά: +/-210 μέτρα
13:00-13:30: Μετάβαση στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιός Άγιος Αθανάσιος
13:30 - 14:30: Περιήγηση στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και ελεύθερος χρόνος για καφέ ή παραδοσιακό τσίπουρο στα γραφικά μαγαζάκια
Το «πέτρινο χωριό» Παλαιός Άγιος Αθανάσιος κτίστηκε τον 16ο αιώνα από Ηπειρώτες χτίστες. Εγκαταλείφθηκε πλήρως τη δεκαετία του '80 λόγω των αποκλεισμών από τα χιόνια, αλλά αναστήθηκε μαγικά το 1995 με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν. Σήμερα είναι ένας από τους πιο γραφικούς και κοσμοπολίτικους παραδοσιακούς οικισμούς της Μακεδονίας, με υπέροχα πέτρινα αρχοντικά με κεραμοσκεπές.
14:30 – 15:00: Μετάβαση στη Λίμνη Βεγορίτιδα (χωριό Άγιος Παντελεήμονας)
15:00 - 17:00: Γεύμα στη Βεγορίτιδα
Η Βεγορίτιδα είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε έκταση λίμνη στην Ελλάδα, εντάσσεται στο δίκτυο Natura 2000 και περιβάλλεται από όγκους βουνών, θυμίζοντας αλπικό τοπίο. Είναι σημαντικός υδροβιότοπος όπου φωλιάζουν αργυροπελεκάνοι και βαλτόπαπιες.
Εδώ θα απολαύσουμε το γεύμα μας δίπλα στο νερό με τοπικές μακεδονίτικες συνταγές, λιμνήσια ψάρια και δοκιμή των διάσημων κρασιών της περιοχής του Αμυνταίου (ξινόμαυρο).
17:00- 18:00: Επιστροφή στο Λουτράκι
18:30 - 20:30: Βραδινό Ιαματικό Μπάνιο (Προαιρετικό)
Όσοι έχουν ακόμα αντοχές, μπορούν να περπατήσουν 15 λεπτά μέχρι τη Λουτρόπολη για ένα χαλαρωτικό μπάνιο στην εξωτερική πισίνα ή στο Υδροθεραπευτήριο «Αλεξάνδρειο», ιδανικό για να ξεπιαστούν τα πόδια μετά τη μεγάλη πεζοπορία.
📅 3η ημέρα: Τρίτη, 27.10.2026 Πεζοπορία στον καταρράκτη Κουνουπίτσας & δραστηριότητες
08:00 - 09:00: Πρωινό στο ξενοδοχείο
09:00 – 09:20 Μετάβαση στο Άνω Λουτράκι Αριδαίας
09:20 - 12:00: Πεζοπορία. Κιόσκι ➔ Καταρράκτης Κουνουπίτσας ➔ Επιστροφή στο Κιόσκι
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Είδος: Μπρος πίσω
Απόσταση: 4,2 χλμ.
Διάρκεια: Περίπου 2,5 ώρες (μαζί με τις στάσεις)
Βαθμός δυσκολίας: 1 (μέτρια πεζοπορική διαδρομή)
Ελάχιστο υψόμετρο: 550 μ.
Μέγιστο υψόμετρο: 740 μ.
Υψομετρική Διαφορά: +/-180 μ.
Για όσους δεν θέλουν να πεζοπορήσουν στον καταρράκτη Κουνουπίτσας, προτείνονται εναλλακτικά δύο διαδρομές που ξεκινούν κοντά από το ξενοδοχείο μας.
🔹Πρόταση 1: Από το Ξενοδοχείο Filoxenia Hotel στο Μονοπάτι των Σπηλαίων & τη Θέα
Η ομάδα ξεκινά με τα πόδια απευθείας από το Filoxenia Hotel και ακολουθεί τον καταπράσινο πεζόδρομο που οδηγεί στην καρδιά της Λουτρόπολης (1,5 χλμ.). Από εκεί συνεχίζει στο πλήρως διαμορφωμένο και ασφαλές μονοπάτι με τα σκαλοπάτια, που ανηφορίζει ομαλά προς τις εισόδους των προϊστορικών σπηλαίων, εκεί όπου ανακαλύφθηκαν απολιθώματα από αρκούδες των σπηλαίων ηλικίας 40.000 ετών! Η διαδρομή ανταμείβει προσφέροντας την πιο καθηλωτική πανοραμική θέα του φαραγγιού του Θερμοπόταμου από ψηλά.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο με τα πόδια
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Είδος: Μπρος πίσω
Απόσταση: 4,2 χλμ.
Διάρκεια: Περίπου 1,5 ώρες (μαζί με τη στάση)
Βαθμός δυσκολίας: 1 (διαδρομή ιδανική για όλους)
Υψομετρική διαφορά: Αμελητέα
Η ομάδα επιστρέφει στο ξενοδοχείο στις 12:00 και επιβιβάζεται στο πούλμαν για την Όρμα.
Πρόταση 2: Από το Ξενοδοχείο Filoxenia Hotel στο Παραποτάμιο Μονοπάτι Μ2 (Καταρράκτης)
Η ομάδα περπατά στον επίπεδο πεζόδρομο από το Filoxenia Hotel προς τα Λουτρά για 1,5 χιλιόμετρο. Προσπερνά τις πισίνες και μπαίνει κατευθείαν στο φαρδύ παραποτάμιο μονοπάτι Μ2. Κινείται δίπλα στα αιωνόβια πλατάνια, ακούγοντας το χαλαρωτικό ήχο του νερού. Η διαδρομή οδηγεί στον εντυπωσιακό μεγάλο τεχνητό καταρράκτη, ένα μαγικό σημείο, όπου οι ατμίζουσες ιαματικές πηγές σμίγουν με το κρύο ποτάμι του βουνού.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Είδος: Μπρος πίσω
Απόσταση: 4,6 χλμ.
Διάρκεια: Περίπου 1:40 (μαζί με τη στάση)
Βαθμός δυσκολίας: 1 (πολύ εύκολη)
Υψομετρική διαφορά: Δεν υπάρχει
Η ομάδα επιστρέφει στο ξενοδοχείο στις 12:30 και επιβιβάζεται στο πούλμαν για την Όρμα.
12:30: Μετά τη συνάντηση των δυο ομάδων, μεταβαίνουμε στην Όρμα, ένα πανέμορφο, καταπράσινο χωριό που απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τα Λουτρά Πόζαρ (περίπου 5 λεπτά με το πούλμαν). Η Όρμα είναι χτισμένη στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και είναι διάσημη για δύο πράγματα: τα αιωνόβια πλατάνια της και τα τρεχούμενα νερά που διασχίζουν το χωριό.
12:30-14:00: Το κέντρο της Όρμας είναι μια πανέμορφη, πλακόστρωτη πλατεία, πνιγμένη στα πλατάνια, με παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες. Το χωριό φημίζεται για την παραγωγή κάστανου και κερασιού. Είναι το ιδανικό μέρος για να κάνουμε μια βόλτα ή να καθίσουμε για έναν καφέ κάτω από τον ίσκιο των δέντρων, ακούγοντας τον ήχο του ποταμού.
Εναλλακτικά, όσοι θέλουν, μπορούν να κάνουν ιππασία στα οργανωμένα κτήματα δραστηριοτήτων στο ράντσο Μάνιππος. Εκεί τους περιμένει μια ήρεμη βόλτα με άλογα, σε επίπεδο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι, για μερικές χαλαρές και διασκεδαστικές στιγμές (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία).
Κόστος & Διάρκεια (Κατά προσέγγιση): Μια απλή βόλτα με συνοδό μέσα στο κτήμα ή δίπλα στο ποτάμι διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει 25€ ανά άτομο
14:30 – 16:00: Μεσημεριανό Γεύμα στην Όρμα
Η ταβέρνα βρίσκεται ακριβώς πάνω στην πανέμορφη, πλακόστρωτη πλατεία του χωριού, κάτω από τα τεράστια πλατάνια.
16:00-18:30: Ιαματικό Μπάνιο στα Πόζαρ
Μετά την πεζοπορία και τις δραστηριότητες, έρχεται η ώρα της απόλυτης ανταμοιβής. Όλο το γκρουπ απολαμβάνει το μπάνιο του:
🔹Είτε στην ανοιχτή εξωτερική πισίνα (37℃), δίπλα ακριβώς στον παγωμένο καταρράκτη
🔹Είτε, για όσους το προτιμούν, στα εσωτερικά ιδιωτικά λουτρά (Υδροθεραπευτήριο «Αλεξάνδρειο»), σε κλειστές θερμαινόμενες πισίνες με τεχνητούς καταρράκτες και τζακούζι
18:30: Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση
20:30: Βραδινή χαλαρή βόλτα στο Λουτράκι, στα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά προϊόντα: τοπικός τραχανάς, μέλι, γλυκά του κουταλιού, βότανα του βουνού και πιπεριές Φλωρίνης
📅 4η ημέρα: Τετάρτη, 28.10.2026 επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό Μουσείο, στο Κάστρο Χρυσής, και στον Υδροβιότοπο της λίμνης Άγρα
08:00 - 09:00: Πρωινό
9:00 Check out και αναχώρηση από το ξενοδοχείο
09:00 - 10:00: Επίσκεψη στο Παλαιοντολογικό, Φυσιογραφικό & Λαογραφικό Μουσείο Αλμωπίας
Το μουσείο βρίσκεται στα Πόζαρ, μέσα στο Σπηλαιολογικό Πάρκο (το πρώτο σπηλαιολογικό πάρκο στην Ελλάδα). Εδώ θα κάνουμε μια γρήγορη και πολύ ενδιαφέρουσα στάση για να δούμε τους χαυλιόδοντες και τα οστά των αρκούδων από την εποχή των παγετώνων. Τα σπήλαια σχηματίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια κι εκεί βρέθηκαν μοναδικά ευρήματα (όπως οστά από την αρκούδα των σπηλαίων Ursus Spelaeus, εργαλεία της νεολιθικής εποχής κ.ά.).
Η είσοδος είναι συμβολική (2€ το άτομο).
10:00 - 10:20: Μετάβαση στο κάστρο της Χρυσής (Κάστρο Μογλενών)
10:20 - 11:15: Περιήγηση στο βυζαντινό κάστρο της Χρυσής
Το κάστρο της Χρυσής (Κάστρο Μογλενών) χτίστηκε κατά τη βυζαντινή περίοδο, αλλά απέκτησε τεράστια στρατηγική σημασία τον 10ο και 11ο αιώνα. Ήταν η έδρα της ιστορικής περιοχής των Μογλενών (έτσι λεγόταν τότε η περιοχή της Αλμωπίας). Λόγω της θέσης του, έλεγχε πλήρως το πέρασμα από τη Μακεδονία προς τη Νότια Βαλκανική.
Το πιο συγκλονιστικό ιστορικό γεγονός εδώ διαδραματίστηκε το 1015, όταν ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος πολιόρκησε το κάστρο, το οποίο είχαν καταλάβει οι Βούλγαροι υπό τον τσάρο Σαμουήλ. Η πολιορκία ήταν σκληρή. Ο Βασίλειος, για να λυγίσει την αντίσταση, άλλαξε την κοίτη του παρακείμενου ποταμού (Μογλενίτσα) για να υποσκάψει τα τείχη. Όταν τελικά κατέλαβε το κάστρο, κατέστρεψε τα οχυρά και έκαψε την πόλη.
Το χωριό και το κάστρο πήραν το όνομά τους από την Αγία Χρυσή, μια νεαρή κοπέλα που έζησε εκεί τον 18ο αιώνα. Ο μύθος λέει ότι ήταν πανέμορφη και ένας Οθωμανός την ερωτεύτηκε και θέλησε να την κλέψει για το χαρέμι του, ζητώντας της να αλλαξοπιστήσει. Εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά. Παρά τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη, έμεινε πιστή, με αποτέλεσμα να μαρτυρήσει. Σήμερα θεωρείται η προστάτιδα της Αλμωπίας.
Σήμερα διασώζεται ένα μεγάλο μέρος των εξωτερικών τειχών του κάστρου (που φτάνουν σε ύψος τα 7 μέτρα), οι βάσεις των τετράγωνων πύργων, καθώς και τα ερείπια μιας μεγάλης, τρίκλιτης βυζαντινής βασιλικής εκκλησίας του 11ου αιώνα στο εσωτερικό του.
Είσοδος ελεύθερη.
11:15 - 12:30: Μετάβαση στον Υδροβιότοπο Άγρα - Νησίου – Βρυττών
12:30 - 13:30: Στάση στη Λίμνη Άγρα & μεσημεριανός καφές
Η τεχνητή λίμνη Άγρα είναι ένας μαγικός υδροβιότοπος, γεμάτος κύκνους, ερωδιούς και νούφαρα. Στη θέση που βρίσκεται σήμερα η λίμνη, υπήρχε ένας μεγάλος βάλτος (ο βάλτος του Τηγανιού). Το 1953, η ΔΕΗ κατασκεύασε ένα φράγμα για να συγκρατήσει τα νερά των πηγών του ποταμού Εδεσσαίου, με σκοπό να τροφοδοτήσει τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό της Έδεσσας. Έτσι γεννήθηκε η τεχνητή λίμνη, σε υψόμετρο 470 μέτρων.
Αν και τεχνητή, η λίμνη πολύ γρήγορα απέκτησε τη δική της «προσωπικότητα». Λόγω των ρηχών νερών της και της πλούσιας υδρόβιας βλάστησης (είναι γεμάτη καλαμιώνες και πανέμορφα λευκά νούφαρα), μετατράπηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Βόρειας Ελλάδας, που εντάσσεται στο δίκτυο Natura 2000.
Η λίμνη είναι το σπίτι ή ο ενδιάμεσος σταθμός για πάνω από 250 σπάνια είδη πουλιών. Εκεί φωλιάζουν ολόκληρες αποικίες από κύκνους, πανέμορφους ερωδιούς (λευκοτσικνιάδες), νάνους χουλιαρομύτες, αλλά και η σπάνια βαλτόπαπια που κινδυνεύει με εξαφάνιση.
Η περιοχή γύρω από τη λίμνη και τα χωριά Νησί και Βρυττά ήταν το επίκεντρο των μαχών κατά τον Μακεδονικό Αγώνα (1904-1908). Στον παλιό βάλτο κρυβόταν ο θρυλικός Μακεδονομάχος Καπετάν Άγρας (Τέλλος Άγρας), ο οποίος τελικά πιάστηκε αιχμάλωτος με δόλο από τους Βουλγάρους κομιτατζήδες και απαγχονίστηκε ανάμεσα στα χωριά Καρυδιά και Νησί (εξού και το όνομα της λίμνης και του χωριού Άγρας).
13:30 - 21:00: Μετάβαση στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και φαγητό
Πιθανή άφιξη στην Αθήνα 21:30
💰 Κόστος: Το δίκλινο 380€ (ανά άτομο), το μονόκλινο 460€
Ολιγομελές γκρουπ
Σημείωση. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το φαγητό. Μόνο το πρωινό.
Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίων (5€ ανά δωμάτιο)
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε,
✏️ Συμπληρώστε τη φόρμα https://forms.gle/HLzBdHuNamHw6h6G6
Ή καλέστε στα τηλέφωνα 6944351800, 210 9409801 Στέλλα Λάιτμερ
🙏 Παράκληση: Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε εγκαίρως, για να εξασφαλίσουμε τα δωμάτια.
▶️ Εξοπλισμός για τα πεζοπορικά μας ταξίδια ◀️
Μποτάκια ορειβατικά, σακίδιο, μπατόν, μπουφάν (αντιανεμικό- αδιάβροχο), καπέλο και γυαλιά για το καλοκαίρι, σκούφος, γάντια για το χειμώνα, νερό, ξηρά τροφή
❗Ο διοργανωτής της εξόρμησης ή/και ο συνοδός στην πορεία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ματαιώσει ένα πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη αυτού για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες κ.λπ.) ή/και να αποκλείσει συμμετέχοντα λόγω έλλειψης κατάλληλου πεζοπορικού εξοπλισμού.
Advertisement

Where is it happening?

Λουτρά Πόζαρ - Αριδαία, Θεόφιλου 9, 591 32 Βέροια, Ελλάδα, Naousa, Greece

Event Location & Nearby Stays:

Know what’s Happening Next — before everyone else does.
\u0395\u039e\u0395\u03a1\u0395\u03a5\u039d\u0397\u03a4\u0395\u03a3-\u03a6\u03af\u03bb\u03bf\u03b9 \u03a0\u03bf\u03bb\u03b9\u03c4\u03b9\u03c3\u03c4\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03ba\u03b1\u03b9 \u03a0\u03b5\u03b6\u03bf\u03c0\u03bf\u03c1\u03b9\u03ba\u03ce\u03bd \u03b5\u03be\u03bf\u03c1\u03bc\u03ae\u03c3\u03b5\u03c9\u03bd
Host or PublisherΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ-Φίλοι Πολιτιστικών και Πεζοπορικών εξορμήσεων

Ask AI if this event suits you