Βέροια - Αιγές - Νάουσα (17-19 Οκτ.2025) με την Action Plus
Schedule
Fri, 17 Oct, 2025 at 08:00 am to Sun, 19 Oct, 2025 at 09:00 pm
UTC+03:00Location
Βεργίνα Βασιλικοι Τάφοι | Naousa, KY
Advertisement
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή17- Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025Σχεδιάσαμε για εσάς ένα πληθωρικό ξεναγικό τριήμερο στη διάρκεια του οποίου θα αφιερώσουμε μία ολόκληρη ημέρα στη περιοχή της Βεργίνας για να δούμε το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών, το Ανάκτορο και τους Βασιλικούς Τάφους.
Την πρώτη και τελευταία ημέρα (ημέρες άφιξης και αναχώρησης) ξεναγούμαστε στην ιστορία της Βέροιας και σε δύο σημαντικά τοπόσημα της Νάουσας : το Νυμφαίο – Σχολή Αριστοτέλη και το νέο Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας – ΕΡΙΑ για να συνδεθούμε και με την σύγχρονη ιστορία της πόλης, μέσα από ένα μουσείο με έντονα βιωματικά στοιχεία που καθιστούν την εμπειρία της επίσκεψης μοναδική.
Ξεναγός μας για όλες τις ημέρες ο αρχαιολόγος και διπλ. ξεναγός, άριστος γνώστης της περιοχής λόγω εντοπιότητας, Γιώργος Αδαμίδης.
Τιμή κατ’ άτομο : 280,00€ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (320,00€ μονόκλινο)
Περιλαμβάνονται : Μετακινήσεις και ξεναγήσεις όπως στο πρόγραμμα – Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Makedonia (3*) Βέροια – Πρωινό σε μπουφέ – Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης – ΦΠΑ
Κρατήσεις: Οι κρατήσεις κλείνουν στις 17.9.2025. Οι θέσεις ενδέχεται να εξαντληθούν νωρίτερα – τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για κάθε κράτηση απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, στον σύνδεσμο https://forms.gle/9ARut7QmKp2U7eCc6 , και η κατάθεση προκαταβολής 40% σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβετε.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για το αναλυτικό πρόγραμμα ( https://action-plus.gr/product/veria_aiges_naousa/ ).
Advertisement
Where is it happening?
Βεργίνα Βασιλικοι Τάφοι, Αριστοτέλους 35, 590 31 Βεργίνα, Ελλάδα, Naousa, GreeceEvent Location & Nearby Stays: