Zoë Tauran in Paradiso

Schedule

Sat Jun 10 2023 at 07:00 pm

Location

Paradiso Amsterdam | Amsterdam, NH

Advertisement
Met haar soulvolle stem en poppy R&B-sound is zangeres Zoë Tauran één van de meest belovende talenten in de Nederlandse muziekindustrie. Opgroeien in een zeer muzikale familie met Moluks/Nederlandse roots, met ooms die ook in een band zaten, zorgde ervoor dat Zoë van jongs af aan muziek al meekreeg.
Dit leidde onder andere tot een deelname aan The Voice Kids en Holland’s Got Talent. Aan laatstgenoemde deed ze mee met girlband TP4Y (Too Pretty For You) en wisten ze een derde plek in de finale te bemachtigen en een platencontract. De girlband genoot van succes met hits zoals ‘Blush’, ‘La La Love’ en ‘Lovecation’. Sinds de dames in 2018 ieder hun eigen weg gingen, kent Zoë Tauran ook succes solo.
Zo is ze onder andere te horen op nummers van Bilal Wahib, Jonna Fraser en CHO. Het blijft niet bij featurings: haar eerste single ‘Solo’, met als boodschap aan (jonge) luisteraars dat het soms ook even 'oké' is om alleen met jezelf te zijn en daar kracht uit te halen, werd razendsnel populair en heeft inmiddels platina status behaald met meer dan 18,6 miljoen streams. Ook de single die volgde, ‘Gebruik Me’ met Frenna is al viraal gegaan op TikTok en behaalde binnen no time maar liefst 13,9 miljoen stream en éen gouden status.
Kaartverkoop start vrijdag 10 februari om 10:00.
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.
Meer info & tickets: paradi.so/Zoë-Tauran
Advertisement

Where is it happening?

Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8,Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Paradiso Amsterdam

Host or Publisher Paradiso Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends