Zabolátlan lovaim - Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

Schedule

Sun Oct 08 2023 at 07:00 pm

Location

Várkert Bazár | Budapest, BU

Advertisement
?Jegyek: https://bit.ly/zabolatlanlovaimkoncert
?Helyszín: Várkert Bazár, Rendezvényterem
A Zabolátlan lovaim különleges hangulatvilágú köntösbe öltözteti az emblematikus magyar és külföldi dalokat, köztük Kollár-Klemencz László saját dalait is, aki ezúttal két nagyszerű zenésszel készítette el új produkcióját. Farkas Róbert hegedűművész, a Budapest Bár vezetője, valamint Dargay Marcell, a Katona József Színház és más színházak állandó zeneszerzője különleges, művészi és sok-sok ötlettel teli kíséretet adnak Kollár rendkívül szuggesztív és érzelmes előadásmódjához.
Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalok csendülnek fel, lesznek köztük klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúra dalai olyan művészektől, mint Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte vagy Marlene Dietrich.
A műsor különlegessége, hogy szinte minden dalnak új magyar fordítása készült Grecsó Krisztián, Máthé Zsolt és Kollár-Klemencz László tollából. Farkas Róbert több hangszert is megszólaltat, játszik hegedűn, brácsán, harmonikán, buzukin és gitáron is, Dargay Marcell pedig zongorázik.
Advertisement

Where is it happening?

Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6.,Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

V\u00e1rkert Baz\u00e1r

Host or Publisher Várkert Bazár

It's more fun with friends. Share with friends