Workshop: Kom i gang med at strikke historiske sokker

Schedule

Thu Jan 20 2022 at 05:30 pm to 08:30 pm

Location

Københavns Museum | Copenhagen, SK

Advertisement
Strik historiske sokker-workshop på Københavns Museum
Oplev 400 år gammelt sokkestrik tæt på, og prøv selv kræfter med at genskabe et historisk design til vores workshop om historiske sokker.
Aftenen vil byde på foredrag og fremvisning af arkæologiske fund og workshop ved sokkestrikker og -designer Birgit Kønig samt arkæolog og museumsinspektør Mia Toftdal.
Vi begynder aftenen med at se på de velbevarede rester af strømper båret af københavnere for adskillige hundrede år siden, der primært er fundet på Rådhuspladsen og høre om den strikkede strømpes historie, inden workshoppen går i gang. Her får du sokkeopskriften på Birgit Kønigs genskabte design af en historisk strømpe, fundet af arkæologerne fra Københavns Museum.
Birgit giver undervejs tips og ideer, fortæller om forskellige måder at slå op på, og fremviser over 60 sokker.
Workshoppen afholdes torsdag 20. januar kl. 17.30 til 20.30 i "Salen" på Københavns Museum og koster 130 kr. inkl. entré til Københavns Museum samme dag.
Køb billet her: https://webshop-historieogkunst.kk.dk/arrangementer/koebenhavns-museum/workshop-kom-i-gang-med-at-strikke-historiske-sokker
OBS: Medbring selv strikkepinde (Nr. 3), strømpepinde (Nr. 3) og strømpegarn. Der vil være 1-1,5 times workshop efter foredraget, hvor du kan komme i gang med at strikke dine strømper og få hjælp af Birgit.
Til workshoppen kan du også købe Birgits andre opskrifter for 15 kr./stk., og overskuddet går til Læger Uden Grænser.
Advertisement

Where is it happening?

Københavns Museum, Stormgade 18-20, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

K\u00f8benhavns Museum

Host or Publisher Københavns Museum

It's more fun with friends. Share with friends