WIINSTON - VEGA

Schedule

Thu Jan 20 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

Location

VEGA | Copenhagen, SK

Advertisement
Koncerten er flyttet fra 20.05.2021 til 20.01.2022. Allerede købte billetter gælder til den nye dato. Information omkring refusion modtages på mail fra Ticketmaster.
___________________________________________________________________
Musikalske manifestationer fra WIINSTON
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 235 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________________
WIINSTON: To barndomsvenner, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, som i løbet af 2017 fandt sammen om musikken. De præsenterer et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld r’n’b og hiphop, omgivet af en lækker visuel ramme. WIINSTONS internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået både Danmarks og udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt.

WIINSTON formår at skabe billeder med musik. Noget som karakteriserer både deres produktioner og liveperformances. Ligeledes kvitterede anmelderne i 2019 deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner og ordene: ’… Det er næsten ikke til at tro, at dette var deres debutkoncert – noget, som jeg måtte dobbelttjekke på Google efterfølgende. Men den er skam god nok!’ Der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer dansable club-vibes til bordet, når de indtager scenen, og ligeledes rammer de nu Store VEGA med vild energi og fuld kontrol.

De første sange blev til i Alfreds etværelses lejlighed – et simpelt udgangspunkt, der skaber genlyd i duoens frie tilgang til den kreative proces, hvor instinktet er alfa-omega: ‘Vi har ikke nogen egentlig formel på vores musik,’ fortæller duoen om sangskrivningen og fortsætter: ‘Vi maler et billede, giver det følelser og stemninger. Vi leger rundt med det, til vi kan lide det. Musik skal komme hurtigt og intuitivt til os.’

WIINSTON udfordrer både sig selv og sit publikum, når de til foråret ruller tungt ind i musikåret 2021 med en både musikalsk og visuel manifestering på Store VEGA.
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

It's more fun with friends. Share with friends