Wheels on Tour goes Alpes

Schedule

Thu Sep 22 2022 at 12:00 am to Thu Sep 29 2022 at 12:00 am

Location

Wheels on Tour | Waalwijk, NB

Advertisement
Tijdens deze 8-daagse roadtrip doorkruisen we 3 fantastische landen; Zwitserland, Italië en Frankrijk. Uniek aan deze reis is daardoor de afwisseling van natuur, cultuur, het eten en de lokale bevolking. We rijden vanuit Basel langs de diepe wateren van de Vierwaldstättersee en steken zo via de hoge heuvels van Lago Maggiore Italië in. Vanaf hier wordt de route spectaculair, pittige bergpassen op de "Routes des Grande Alpes" met uitzicht op de eeuwige sneeuw van de Mont Blanc. We verblijven een nacht bij het romantische meer van Annecy om daarna door te steken naar de kust van Zuid-Frankrijk, een landschap gekleurd door zonnebloemen en lavendel en een prachtige kustlijn aan een helderblauwe zee. We finishen na een geweldige roadtrip op woensdag in de buurt van Nice. Dit is een echte rit voor de liefhebber van bergpassen, kilometers maken, stevig bochtenwerk en vooral veel gezelligheid!
De hotels op de route zijn allen weer geweldig en compleet anders qua karakter en uitstraling. Een hip boutique hotel in het centrum van Basel, chique statige hotels aan de rand van de meren in Zwitserland, Italië en Frankrijk, een authentiek wintersport hotel in de Franse Alpen en een knaller van een tophotel in de buurt van Nice. Inbegrepen in de reissom zijn 7 overnachtingen, waarvan 6 met diner en wijn arrangement. Tevens zorgen wij voor het vervoer van jullie bagage (kofferservice) en rijdt er een technisch team mee ter ondersteuning.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee op deze reis? Stuur mij dan een mailtje op [email protected] voor meer informatie over deze grensoverschrijdende roadtrip vol Zwitserse charme, Italiaanse gastvrijheid en Franse bergpassen. Je ontvangt dan de uitgebreide reisbeschrijving en het inschrijfformulier om je deelname definitief te maken.
Advertisement

Where is it happening?

Wheels on Tour, Zinkerweg 11a,Waalwijk, Waalwijk, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Wheels on Tour

Host or Publisher Wheels on Tour

It's more fun with friends. Share with friends