Wasted, Flippipuisto, Puhelinseksi // Konepaja Biergarten

Schedule

Fri Jul 15 2022 at 06:00 pm

Location

Konepaja Biergarten | Helsinki, ES

Advertisement
TMH Productions järjestää heinäkuussa Konepaja Biergartenin kesäterassilla neljän tapahtuman mittaisen kesäklubin, jonka aikana lavalle nousee monipuolinen kattaus loistavia yhtyeitä sekä DJ:tä. Hyvän musiikin lisäksi tarjolla on laaja olutvalikoima, erilaisia ruokakojuja
Perjantaina 15.7. järjestettävällä viimeisellä klubilla teemana on melodinen punkrock, ja lauteilla nähdään peräti kolme kyseisen skenen kotimaista kärkiyhtyettä. Illan aloittaa rovaniemeläislähtöinen Puhelinseksi, jonka jälkeen hommaa jatkaa paikallinen Flippipuisto, ennenkuin legendaarinen Wasted päättää pääesiintyjänä hienon illan!
Wasted
Viime vuonna 25-vuotisjuhliaan loppuunmyydyillä keikoilla juhlistanut punk-legenda Wasted ei tyytynyt vain muistelemaan menneitä, vaan julkaisee vihdoin uutta musiikkia. Perjantaina 18. helmikuuta julkaistava single Break You on ensimmäinen uusi Wasted-biisi kuuteen vuoteen. Kappale on samalla ensimmäinen maistiainen huhtikuun 8. päivä julkaistavalta uudelta albumilta Modern Lie, edellisen pitkäsoittonsa Here Comes The Darkness Wasted julkaisi vuonna 2013.
Joensuussa 1996 perustettu Wasted on yksi tämän vuosituhannen kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia punkrock-yhtyeitä. Bändi on kotimaan lisäksi keikkaillut ahkerasti Euroopan joka kolkassa, nykyään yhtyeen jäsenet asuvat Helsingissä, Berliinissä ja Tampereella. Uuden albumin julkaisevat yhteistyössä suomalainen Combat Rock Industry ja arvostettu saksalainen Sabotage Records.
Uudella albumillaan Wasted on monipuolisempi ja jopa vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Bändi on yhä vihainen, vilpitön, raaka ja täynnä energiaa, mutta myös viisaampi ja kekseliäämpi. Perinteisen suoraviivaisen punkrockin ohella levyllä kuullaan myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita 80-luvulta. Henkisestä kamppailusta hektisessä nyky-yhteiskunnassa kertova ensimmäinen single Break You on tyylikäs näyte levyn postpunkimmasta puolesta.
Wasted on läpi historiansa ollut sanoituksiltaan vahvasti kantaaottava ja suoraviivainen yhtye, eikä uusi albumi tee tähän poikkeusta. Levyn kappaleet käsittelevät ajatuksia herättävästi muun muassa ilmastonmuutosta, naisvihaa, mielenterveysongelmia, salaliittoteoreetikoita, sotaa ja rasismia.
Flippipuisto
Flippipuisto on Helsingissä vuonna 2014 perustettu yhtye, jonka musiikilliseen värikarttaan mahtuu erilaisia sävyjä. Uransa alkuaikoina bändin soundi nojasi hyvin vahvasti skeittipunkkiin, puhelauluun ja erilaisiin ysäriltä tuttuihin elementteihin, mutta nyttemmin yhtyeen tyyli on vaihtunut enemmän perinteisen rockin suuntaan. Flippipuiston keväällä 2020 julkaistu debyyttipitkäsoitto Sumuiset aamut, sekavat yöt on monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy pikapunkin lisäksi vaikutteita myös ska:sta, iskelmästä, suomirockista ja psykedeelisestä garagerockista.
Livenä Flippipuisto on erittäin tiukka paketti, joka oli ennen koronapandemiaa tuttu näky keikkajulisteissa ympäri Suomea. Viimeisen parin vuoden aikana yhtye on kuitenkin viettänyt melko keikatonta elämää ja valmistellut uutta materiaalia. Tänä vuonna Flippipuisto on alkanut hiljalleen taas aktivoitua myös julkisessa toiminnassa ja on kovemmassa keikkakunnossa kuin koskaan.
Puhelinseksi
Rovaniemellä vuonna 2015 alkunsa saanut melankolista punk rockia soittava Puhelinseksi on kiertänyt jo vuosia ympäri Suomea ja saanut osakseen paljon suitsutusta ja huomiota, viimeisimpänä tapauksena yhtyeen valinta YleX:n Läpimurto 2022 -listaukseen.
Puhelinseksin lauluissa ollaan myrskyn silmässä, katsellen kaaosta ympärillä. Silti kyynelten läpi käy pieni hymynkare huulilla, kun hyväksyy asioiden ja tunteiden haihtuvan luonteen. Pakahduttavat kertosäkeet ja kaipuuta soivat kitaramelodiat ovat kohdillaan ja yhtyeelle ominaiset koskettavat tekstit valloittavat yleisön sydämet.
18.00 ovet
19.00 Puhelinseksi
20.00 Flippipuisto
21.00 Wasted
Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa!
Muut klubikerrat:
1.7. Clifters, Mika Järvinen
2.7. Saimaa
8.7. Lasten Hautausmaa, Nykyaika
Advertisement

Where is it happening?

Konepaja Biergarten, Bruno Granholmin kuja 1,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Puhelinseksi

Host or Publisher Puhelinseksi

It's more fun with friends. Share with friends