Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan jatkokurssi- oireenmukainen hoitaminen, kehon merkit, lisäotteet

Schedule

Sat Feb 05 2022 at 10:00 am to Sun Feb 06 2022 at 05:00 pm

Location

Elonaskel | Helsinki, ES

Vy\u00f6hyketerapeuttisen vauvahieronnan jatkokurssi- oireenmukainen hoitaminen, kehon merkit, lis\u00e4otteet
Advertisement
VYÖHYKETERAPEUTTISEN VAUVAHIERONNAN JATKOKURSSI: OIREENMUKAINEN HOITAMINEN, KEHON MERKKIEN HAVAINNOINTI JA LISÄOTTEET
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen hoito, josta jo kymmenet tuhannet perheet ovat saaneet apua moniin vauva-ajan haasteisiin.
Tällä jatkokurssilla syvennetään osaamista jotta saat entistä parempia hoitotuloksia. Saat tehokkaita vinkkejä oireen mukaiseen hoitamiseen, opit entistä tarkempaa kehon tulkintaa sekä uusia käsittelytekniikoita.
Hoidolla voidaan tuoda apua esim. - koliikkiin - vatsavaivoihin - uniongelmiin - refluksiin ja runsaaseen pulautteluun - kehon erilaisiin jäykkyyksiin ja jännityksiin - runsaaseen itkuisuuteen - vastustuskyvyn parantamiseen
Vyöhyketerapia on tutkitusti tehokas hoito (HUS:in koliikkitutkimus 2018) ja kun siihen yhdistetään koko kehon lempeää hierontaa, saadaan vauvalle miellyttävä ja tehokkaasti oireita hoitava VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA joka on tunnettu ja suosittu hoitomuoto. Hoidossa huomioidaan mm. synnytyksen vaikutus, vauvan anatomia ja fysiologinen kehitys sekä sen vaiheet, varhaisen vuorovaikutuksen sekä vauvan tunteiden merkitys sekä oireiden taustalla olevat syyt joiden selvittämisen kautta myös oireita voidaan tehokkaasti hoitaa.
JATKOKURSSI: OIREENMUKAINEN HOITAMINEN, KEHON MERKKIEN HAVAINNOINTI JA LISÄOTTEET Jatkokurssi syventää peruskurssin tietoja ja keskittyy oireenmukaiseen hoitamiseen. Kurssilla opit tunnistamaan vauvojen erilaisia oireita ja niiden syitä, tutkimaan syvemmin vauvan kehoa sekä sen merkkejä ja hoitamaan tehokkaasti vauvojen monia oireita. Käsittelemme oireiden taustalla olevia syitä ja niihin liittyvää kehon anatomiaa sekä fysiologiaa. Opit kuinka erilaisia oireita voidaan tehokkaasti hoitaa vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan avulla. Opettelemme myös tehokkaita käsittelyotteita ja tekniikoita mm. lantion, lapojen sekä niskan alueen kireyksien hoitamiseen.
Kurssilla opit hoitamaan seuraavia vaivoja:
- koliikki
- vatsavaivat ja suoliston ongelmat
- uniongelmat
- refluksi ja runsas pulauttelu
- kehon erilaiset jännitykset ja jäykkyydet - runsas itkuisuus
Jatkokurssi on tarkoitettu sinulle jolla vyöhyketerapeuttinen koko kehon vauvahieronta on jo hallussa ja joka olet jo tehnyt hoitoja vauvoille. Kurssilla saat valmiudet hoitaa tehokkaasti myös oireilevia vauvoja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan avulla. Kurssi sisältää kattavan teoriaosuuden lisäksi runsaasti ohjattua käytännön harjoittelua oikeilla vauva-asiakkailla.
Elonaskel on jo vuosien ajan kouluttanut vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja kurssit saavat osallistujilta loistavaa palautetta!
Kurssin kouluttaja Tiina Rytkösellä on yli 3000 vauvan hoitokokemus ja hän jakaa kursseilla parhaat vinkit ja opit kuinka myös sinä voit kehittyä vauvojen hoidon ammattilaiseksi. Kurssi antaa valmiudet tehdä vauvoille koko kehon vyöhyketerapeuttista hierontaa vauvan oireet ja yksilölliset tarpeet huomioiden.
AJANKOHTA LA-SU 5.-6.2.2022. Molemmat kurssipäivät klo 10-17.
PAIKKA: Elonaskel Hyvän Olon Keskus, Malminkaari 5, Helsinki. Paikalle on helppo tulla junalla, bussilla ja omalla autolla!
KOULUTTAJA: dipl.vyöhyketerapeutti , dipl.ayurvedahoitaja, kehotunneterapeutti Tiina Rytkönen (www.elonaskel.fi). Tiina on erikoistunut raskaus-ja vauva-ajan hoitoihin ja kouluttanut näitä hoitoalan ammattilaisille jo useiden vuosien ajan. Tiina on palautteen mukaan innostava, lempeä, selkeä ja kurssilaisten erilaiset taustat hienosti huomioiva kouluttaja joka saa koulutuksistaan erinomaista palautetta.
HINTA: 298 € + alv 24% (71,52 €) . Verollinen kurssihinta on 369,52 €.
Varausmaksu 58 € vähennetään loppulaskusta, joka erääntyy ennen kurssia. Hintaan sisältyy todistus, materiaali sekä tee/kahvitarjoilu.
Voit maksaa kurssin myös 2-3 erässä.
Kurssilla huomioidaan voimassa oleva Korona-tilanne ja se toteutetaan tarvittavat turvatoimet huomioiden.
Lisätiedot kurssista sähköpostilla [email protected]
ILMOITTAUTUMINEN: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssin varausmaksu Elonaskeleen nettikaupassa täällä: https://holvi.com/shop/elonaskel/section/kurssit-ammattilaisille-varausmaksu/

Katso kaikki tulevat koulutukset: www.elonaskel.fi/koulutukset
PERUUTUSEHDOT: Kurssipaikka varataan maksamalla kurssin varausmaksu 58 euroa (sis alv 24 %) Elonaskeleen nettikaupassa. Ilmoittautuessaan kurssille kurssilainen sitoutuu maksamaan kurssin loppumaksun, joka laskutetaan ja maksetaan ennen kurssia. Peruutus on mahdollista tehdä 16 vuorokautta ennen kurssin ajankohtaa ja se tehdään aina kirjallisesti sähköpostilla. Kurssilaisen peruessa osallistumisensa ei varausmaksua palauteta. Mikäli kurssilainen sairastuu, voi hän lääkärintodistuksen esittämällä siirtää osallistumisensa seuraavalle kurssille tai toiselle henkilölle. Muutokset on aina sovittava sähköpostilla.
Advertisement

Where is it happening?

Elonaskel, Malminkaari 5, 00700 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Elonaskel

Host or Publisher Elonaskel

It's more fun with friends. Share with friends