Vinterlegender, kammarmusikfestival

Schedule

Sun Jan 30 2022 at 04:00 pm

Location

Sundbybergs Kyrka | Stockholm, ST

Vinterlegender, kammarmusikfestival
Advertisement

Kammarmusikfestivalen i Sundbyberg pågår 23 - 30 januari och finansieras av medlemsavgifter till Svenska kyrkan i Sundbyberg.
Söndag 30/1 kl. 16 är det final i Sundbybergs kyrka. En strålande avslutning med operasångerskan Elin Rombo och pianisten Staffan Scheja där vi bjuds på Schumann, Drei lieder op.12, Beethoven, Sonat f-moll op.54.
Elin Rombo har sjungit ett flertal operaroller, bl.a. på Frankfurtoperan och Festspelen i Salzburg samt i produktioner på Staatsoper Berlin och även ett flertal gånger i SVT. Staffan Scheja blev tidigt omskriven som underbarn. Han har spelat på världens stora scener med en mängd framstående orkestrar och dirigenter. Han är professor i piano vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, ledamot av Kungliga Musikaliska Akademien samt grundare av och konstnärlig ledare för Gotland Chamber Music Festival.
Med hänsyn till rådande restriktioner rymmer kyrkan maximalt 80 personer. Vissa platser har skymd sikt. Kom ihåg legimitation och vaccinationsbevis. Boka gratisbiljett via Billetto!
Advertisement

Where is it happening?

Sundbybergs Kyrka, Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

SEK 0.0

Svenska kyrkan i Sundbyberg

Host or Publisher Svenska kyrkan i Sundbyberg

It's more fun with friends. Share with friends