VAUVAN PÄÄN ALUEEN KIREYDET JA NIIDEN HOITAMINEN

Schedule

Sat Jan 29 2022 at 10:00 am to Sun Jan 30 2022 at 05:00 pm

Location

Elonaskel | Helsinki, ES

VAUVAN P\u00c4\u00c4N ALUEEN KIREYDET JA NIIDEN HOITAMINEN
Advertisement
Täydentävä koulutus kehonhoidon ammattilaisille.
Tämä kurssi on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille, jotka hoitavat vauvankehoa (fysioterapeutti, osteopaatti, vyöhyketerapeutti, kiropraktikko, hieroja jne).
Kurssi keskittyy päänalueen kireyksiin, jotka vaikuttavat usein myös vauvan imemisotteeseen ja voivat näin lisätä imetysongelmia. Kurssilla opit tunnistamaan, hoitamaan ja vapauttamaan pään alueen kireyksiä ja näin helpottamaan vauvan oloa.
Kurssi muodostuu teoriaosuudesta (10 t) ja käytännön harjoittelusta (4 t) - millainen on vauvan normaali imemisote - miten pään alueen kireydet vaikuttavat imemisotteeseen - kallo: lihasten, faskioiden ja hermoston toiminta pään alueella - vauvan imemisen arviointi - vauvan suuntoiminnan arviointi – kireiden jänteiden vaikutus - suun ja pään alueen kireyksien hoitaminen
AJANKOHTA: LA- SU 29.-30.1.22 klo 10-17
PAIKKA: Elonaskel Hyvän Olon Keskus, Malminkaari 5, Helsinki. Paikalle on helppo tulla junalla, bussilla ja omalla autolla!
Kouluttajana terveydenhoitaja (YAMK), diplomirefleksologi, imetyskouluttaja, IBCLC Laura Merivirta
Laura on kokenut kouluttaja ja hänen kurssit saavat loistavaa palautetta osallistujilta. Lauralla on vahva asiantuntemus vauvojen kokonaisvaltaisesta hoidosta ja paljon erityisosaamista pään- ja suun alueen haasteista ja niiden hoitamisesta.
HINTA: 298 € + alv 24 % (71,52 €). Verollinen kurssihinta 369,52 €. Varausmaksu 58 € vähennetään loppulaskusta, joka erääntyy ennen kurssia. Loppulasku on mahdollista maksaa myös useammassa erässä, tällöin laskuun lisätään 5 €/lasku. Mainitse tästä kohdassa Lisätietoja.
Hintaan sisältyy kattava materiaali, hierontaohjeet, todistus sekä tee/kahvitarjoilu. Noin kaksi viikkoa ennen kurssia saat sähköpostiisi kurssikirjeen sekä laskun loppulaskusta.
Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla [email protected]
ILMOITAUTUMINEN
Elonaskeleen nettikaupassa: https://holvi.com/shop/elonaskel/
PERUUTUSEHDOT: Kurssipaikka varataan maksamalla kurssin varausmaksu 58 euroa (sis alv 24 %). Varausmaksu on aina henkilö- sekä kurssikohtainen. Ilmoittautuessaan kurssille kurssilainen sitoutuu maksamaan kurssin loppumaksun, joka laskutetaan ja maksetaan ennen kurssia. Varausmaksu kattaa varauksesta syntyvät toimistokulut eikä sitä palauteta jos kurssilainen peruu osallistumisensa kurssille. Peruutus on mahdollista tehdä 16 vuorokautta ennen kurssin ajankohtaa ja se tehdään aina kirjallisesti sähköpostilla - laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä poista maksuvelvollisuutta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme laskuttamaan 50 % kurssin loppumaksusta. Mikäli kurssilainen sairastuu, voi hän siirtää osallistumisensa seuraavalle kurssille tai toiselle henkilölle maksamalla uuden varausmaksun, joka on aina henkilö- sekä kurssikohtainen. Tämä maksu sisältää muutoksesta aiheutuvat toimistokulut. Muutokset on aina sovittava sähköpostilla. Varausmaksu palautetaan ainoastaan jos kurssi joudutaan perumaan kurssin järjestäjän toimesta.
Advertisement

Where is it happening?

Elonaskel, Malminkaari 5, 00700 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Elonaskel

Host or Publisher Elonaskel

It's more fun with friends. Share with friends