Uudenmaan Bioanalyytikot ry vuosikokous

Schedule

Tue May 21 2024 at 05:00 pm to 08:00 pm

Location

Hotel Arthur | Helsinki, ES

Advertisement
Lämpimästi tervetuloa Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n vuosikokoukseen ti 21.5 klo 17 alkaen Hotel Arthuriin osoitteeseen Vuorikatu 10, 00100 Helsinki. Yhdistys tarjoaa kokoukseen osallistujille ruokailun.
Ennen kokouksen alkua Tervehdyksen Tehystä ubilaisille tuo Tehyn 2. varapuheenjohtaja, osastonhoitaja Pipsa Allén. Tervehdyksessä kuulumiset myös STM:n Hyvän työn ohjelmasta. Tule kertomaan terveisesi työelämästä suoraan Tehyn johdolle!
Kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus 2-vuotis toimikaudelle alkaen 21.5.2024. Erityisesti uudet innokkaat ja motivoituneet toimijat ovat tervetulleita yhdistysharrastuksen pariin bioanalyytikoiden parhaaksi. Myös opiskelijajäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen tapahtumiin ja aktiiveiksi.
Lisätietoja kiinnostuneille hallitustyöskentelystä mielellään kertoo UBIn puheenjohtaja Sina Nordman, 0443021085, [email protected].
Tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoittaudu mukaan kokoukseen linkin kautta 14.5 mennessä:
https://forms.gle/FehH6vTz7AqX4fsg8
Kokouskutsu ja kokouksen esityslista sen liitteenä lähetetään jäsenille jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin yhdistyksen sääntöjen mukaisesti vähintään 14 päivää ennen kokousta.
Kokoukseen osallistuminen edellyttää UBIn jäsenyyttä. Etkö ole vielä jäsen? Liity UBIn!
https://bit.ly/liityUBIin
Koolle kutsuen
Ubin hallitus
Advertisement

Where is it happening?

Hotel Arthur, Puutarhakatu 4, FI-00100 Helsinki, Suomi,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Uudenmaan Bioanalyytikot ry

Host or Publisher Uudenmaan Bioanalyytikot ry

It's more fun with friends. Share with friends