Utsolgt! Cosmopolite 30 år: Marcus Miller

Schedule

Sat Nov 12 2022 at 09:00 pm to Sun Nov 13 2022 at 12:00 am

Location

Cosmopolite Scene | Oslo, OS

Advertisement
Marcus Miller anses for at være en av de beste og mest innflytelsesrike bassister noensinne. Nå har du sjansen til å få med deg publikumsfavoritten på Cosmopolite den 12.november!
Marcus Miller er et unikum i form av sin omfattende musikalske karriere. Gjennom en 30års karriere har han gitt ut drøssevis av kritikerrost musikk, vunnet to GRAMMY’s, mottatt en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er utpekt til UNCESCO Artist for Peace.
Hans karakteristiske bass sound har vært med å legge lydteppe til flust av musikkhistoriens store navne inkludert alt fra Miles Davis, Luther Vandross og Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.
Enhver som har hørt Marcus Millers musikk eller opplevd hans konserter live, vet at de venter på en opplevelse uten like. Millers kraftfulle jazz/funk bass skyver grenser og rykker jazz opp på et nytt nivå. Sammen med sitt utrolige band vil Marcus Miller helt sikkert begeistre og utfordre publikum på Cosmopolite og ta de med til nye høyder!
Sist gang Marcus Miller gjestet Oslo var med sitt sjangerskridende album, Laid Black, i 2018. Nå er han tilbake, og skal spille en miks av ny musikk og gamle kjente låter.
Line up TBC
Advertisement

Where is it happening?

Cosmopolite Scene, Vogtsgata 64, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Cosmopolite Scene

Host or Publisher Cosmopolite Scene

It's more fun with friends. Share with friends