UDSOLGT I Got You On Tape + support: Baby In Vain | Bremen Teater, København

Schedule

Sat Oct 14 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

Location

Bremen Teater | Herlev, SK

Advertisement
EKSTRAKONCERT 15. OKTOBER: https://bit.ly/3Ltymd4
Det københavnske indierock band I Got You On Tape spiller koncert på Bremen Teater i København.
I Got You On Tape på Bremen Teater
——————————————
• Billetpris: 300kr
• Billetsalg: https://bit.ly/3Ltymd4
• Døre: kl. 19.00
• Koncert: kl. 20.00
Tilmeld dig Bremen Teaters Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/cyqb0r
——————————————
Efter 10 års dvale er I Got You On Tape genopstået med fornyet styrke og er på vej med nyt album på pladeselskabet Escho. I den forbindelse spiller bandet en koncert på Bremen Teater.
IGYOT består af medlemmerne Jacob Bellens (lead-vocals og keyboard), Rune Kielsgaard (trommer), Jeppe Skovbakke (bas) og Jacob Funch (guitar).
Alle er de aktive medlemmer på den danske musikscene, og har over årene bidraget til adskillige musikalske projekter indenfor stilarterne alternativ rock, indie, jazz og eksperimental pop. En vifte af erfaring der sammenlagt har påvirket til IGYOT’s unikke musikalske bånd og medrivende lyd.
Mellem 2004 og 2013 nåede IGYOT ikke alene at udgive 4 plader, men også at spille et utal af koncerter i ind- og udland, I 2010 vandt de P3 Guld-Prisen omkring albummet “Spinning for the cause”.
Pladen “0” der udkommer den 24 maj på Escho, består af aldrig-før udgivetmateriale fra de fire venner, optaget under bandets spæde start, tilbage i 2004. Pladen udgør en slags tidskapsel, som altid har haft en helt særlig plads i bandets kollektive hjerte, og nu er klar til at blive delt med resten af verden.
Live er IGYOT kendt for deres kompromisløse udtryk, med plads til både hypnotiserende storladenhed og nærværende intimitet. Til efterårets 2023 kan man med bandets egne ord forvente sig at se frem til “beggars and bangers, lav belysning og ren energi”.
Support: Baby In Vain
Siden udgivelsen af det anmelderroste album ‘See Through’ fra 2020 har Lola Hammerich, Andrea Thuesen Johansen og Benedicte Pierleoni-Nielsen hver især foldet sig ud i forskellige musikalske konstellationer blandt andet med Mø, Snuggle, Ydegirl, Friends With Bene, Mavourneen, Fine, Selina Gin m.fl.
Ude er godt men hjemme er bedst og arbejdet med andre kunstnere og soloprojekter har givet ny inspiration til deres naturlige habitat, Baby In Vain. Den 6. oktober udkommer sangen "Got It In You” og til koncerterne med I Got You On Tape vil man ligeledes kunne opleve ny musik fra Baby In Vain.
Advertisement

Where is it happening?

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41,Copenhagen, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

Bremen Teater

Host or Publisher Bremen Teater

It's more fun with friends. Share with friends