UDSOLGT // Comedyklubben Junior (6-13 år) // Medborgerhuset

Schedule

Sat Nov 18 2023 at 10:00 am

Location

Taastrup Medborgerhus | Herlev, SK

Advertisement
Comedyklubben Junior er tilbage på Medborgerhuset!
Efter flere udsolgte shows vender Comedyklubben tilbage med deres familie comedy.
Vi giver den fuld gas i et fedt show, der garanterer grin for både børn og forældre.
Med masser af grin og nogle af Danmarks sjoveste komikere, skuespillere, musikere og tryllekunstnere, så lover vi en oplevelse, som I aldrig har prøvet før. Masser af fart over feltet med improcomedy, freestylerap, magi og sjov.

Denne gang kan du bl.a. opleve:
Anders Lilleøre
Anders Lilleøre er en tryllekunstner og tankelæser af allerhøjeste klasse. Du har måske set ham i "Noget i ærmet" på Xee, hvor han giver folk de vildeste og overraskende oplevelser med magi helt tæt på, ligesom han har optrådt til Zulu Comedy Festival og turneret med Rune Klan. Du kan allerede nu godt glæde dig til en fantastisk mulighed for at opleve Anders Lilleøre helt tæt på.

Klaskefar
Klaskefar er tilbage i Taastrup med masser af rim og stærke beats.
I foråret var vi glade for at kunne byde velkommen på Medborgerhuset til Klaskefar, der er af en dansk raps allerstørste nye stjerner. Som freestyle-rapper vandt han MC’s Fight Night finalen 2014 i DR’s fyldte koncertsal og har siden fortsat karrieren med flere succesfulde pladeudgivelser.
Som freestyler har han specialiseret sig i at inddrage publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor der både er sjov for de yngste, de unge og de ældre.

Valdemar Pustelnik (Vært)
Sammen med Comedyklubben Junior er Valdemar vært og arrangementets tovholder. Han guider publikum igennem showet, samtidigt med, at han underholder og inddrager både børn og voksne. Det at lave sjov der rammer både børn og forældre, er en kunst i sig selv.
Advertisement

Where is it happening?

Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71,Taastrup, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

H\u00f8je-Taastrup for B\u00f8rn

Host or Publisher Høje-Taastrup for Børn

It's more fun with friends. Share with friends