Tutustu musiikkiin 3: Miten tästä tulee ääni?

Schedule

Wed Apr 05 2023 at 05:00 pm

Location

Järvenpään kaupunginkirjasto | Helsinki, ES

Advertisement
Tutustumme mahdollisimman moneen eri soittimeen ja siihen, miten niistä syntyy ääni. Montako kieltä on kitarassa? Mitä soittimia kuuluu puupuhaltimiin? Miten viritetään ukulele? Miten vasara ja piano liittyvät toisiinsa? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia työpajassa. Työpajan aikana tutustutaan esittelyjen kautta mahdollisimman moniin eri soittimiin. Mahdollisuus päästä kokeilemaan kirjastosta lainattavia soittimia!
Missä: Järvenpään kirjaston Tyyni Tuulio -sali
Milloin: ke 5.4. klo 17 – 19
Tapahtuma on osa musiikkiaiheisten työpajojen sarjaa, jossa tutustutaan musiikkiin monesta eri näkökulmasta ja toiminnallisesti. Pajoissa käsitellään muun muassa musiikin merkitystä hyvinvoinnille, musiikin teoriaa, eri soittimista syntyviä ääniä ja lauletaan yhteislauluja.
Työpajoihin osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa tietoa tai taitoa musiikista, vaan niihin ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet. Pajat on suunnattu aikuisille, mutta ne ovat avoimia kaikenikäisille. Osallistua voi yksittäisiin pajoihin tai koko sarjaan, ja osallistuminen on maksutonta. Ei ennakkoilmoittautumista. Työpajoissa on aktiivista toimintaa, mutta mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Jokainen työpaja kestää kaksi tuntia, ja puolivälissä on lyhyt tauko. Pajoja vetää musiikkipedagogi Maiju Kopra.
Työpajat toteutetaan samansisältöisinä kaikissa Kirkes-kirjastoissa. Jos et pääse Järvenpään pajaan, voit osallistua jonkin toisen kirjaston pajaan.
ma 3.4. klo 17-19 Kerava
ti 4.4. klo 17-19 Tuusula
ke 5.4. klo 17-19 Järvenpää
ti 11.4. klo 17-19 Mäntsälä
Työpajat ovat osa Kirkes-kirjastojen musiikkikirjastohanketta, joka saa tukea Uudenmaan aluehallintovirastolta. Siirry lukemaan kuvaukset kaikista pajoista: https://www.jarvenpaa.fi/a/tutustu-musiikkiin-illat-aikuisille-kirjastolla
Advertisement

Where is it happening?

Järvenpään kaupunginkirjasto, Kirjastokatu 8,Järvenpää, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

J\u00e4rvenp\u00e4\u00e4n kaupunginkirjasto

Host or Publisher Järvenpään kaupunginkirjasto

It's more fun with friends. Share with friends