Torstaiklubi: Kati Salo & Asko Keränen, Antero Tomu, Iltatähti

Schedule

Thu May 19 2022 at 06:30 pm

Location

Hard Rock House | Helsinki, ES

Advertisement
Torstaina 19. toukokuuta 2022 Hard Rock Housessa kuullaan soolona ja duona esiintyvien artistien musiikkia, jonka voima on harkitussa yksinkertaisuudessa ja äänten välisissä hiljaisuuksissa.
Liput 7€ + eteispalvelu 3€
––––
Kati & Asko -duo esittää nykypäivän sähköakustista folkia, jossa vahvoina tasoina kuuluu myös eri vuosikymmenten pop. Vuonna 2014 perustetun duon ensimmäinen pitkäsoitto 3 Step Andy ilmestyi huhtikuussa 2022.
https://www.22-pistepirkko.fi/kati-asko/
https://open.spotify.com/album/1Ld0RjMISoqcmdxnUopwyr?si=5IVLuQWSS-aKKKQav53eJA
–––
Antero Tomu on juuri ja juuri musiikkia; Tomu on runoa, harmoniaa, rujoa ja yksinkertaisuudesta innostuvaa sekamelskaa. Sooloprojekti syntyi kiinnostuksesta minimaalisuuteen ja luopumiseen. Antero Tomu on julkaissut soololevyn Rakkausromua. Tämän lisäksi hän tekee musiikkia kymmenen vuotta toimineessa TomuTomu yhtyeessä, jonka albumi ilmestyy piakkoin.
instagram: @anterotomu
https://open.spotify.com/artist/7l8XoKw8UEOSLHrT68ZA9J?si=fMprbht7SxCR2wrCV5S2Hg
–––
Iltatähti esittää lauluja, joiden pääelementtejä ovat rosoinen sähkökitara ja harsoisen kauniit melodiat. Iltatähden ensimmäiset ikiomat kappaleet syntyivät loppuvuonna 2020, mutta musiikin tekemiseen ja esittämiseen hän tutustui jo 1990-luvulla punk- ja vaihtoehtobändeissä.
https://ghostbutterfly.bandcamp.com/
Advertisement

Where is it happening?

Hard Rock House, Roihuvuorentie 1, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Iltat\u00e4hti

Host or Publisher Iltatähti

It's more fun with friends. Share with friends