TOP COMMENT - Szimfonikus vélemény-cenzúra

Schedule

Sun Jul 03 2022 at 08:00 pm to 09:30 pm

Location

Magyar Zene Háza | Budapest, BU

Advertisement
A komment szekció és a trollok fogalma nem ma született, éppen csak anekdoták formájában voltak tettenérhetők. Az őszinteség és kegyetlenség, amivel a posztok alatt találkozhatunk, már akkor sem hiányzott belőlük.
A ZeneMűvek és a Szent István Filharmónia válogatott a zeneirodalom legkeményebb kommentjei közül, amit egy zeneszerző a kollégájáról mondhatott, és a bíró szerepébe bújva megpróbálja szétbogozni a szálakat. Kiderül, miért hangzottak el azok a bizonyos mondatok, volt-e bennük igazság, és hogy az idő igazolta-e őket. Az egyes kommentekhez az adott szerzőt érintő szimfonikus művek kapcsolódnak, így a végén maga a közönség is eldöntheti, jogosak voltak-e a kétségkívül kemény kritikák.
? Helyszín: Magyar Zene Háza, Szabadtéri színpad
? Időpont: 2022. július 3., 20:00
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://magyarzenehaza.com/esemeny/top-comment-szimfonikus-velemeny-cenzura
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is. Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.
Advertisement

Where is it happening?

Magyar Zene Háza, Városliget,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Szent Istv\u00e1n Filharmonikusok

Host or Publisher Szent István Filharmonikusok

It's more fun with friends. Share with friends