Tobias Rahim – HVIS VI STADIG LEVER | Royal Arena – UDSOLGT

Schedule

Sat Apr 01 2023 at 06:00 pm

Location

Royal Arena | Copenhagen, SK

Advertisement
Døre: kl. 18.00
Showstart: kl. 20.15
Billetpris: DKK 395/420 + gebyr
Billetsalget starter onsdag den 11. maj kl. 12.00 på ticketmaster.dk
_________________________________________________________
Tobias Rahim er nu klar med sin første arenatour, som har fået titlen ’HVIS VI STADIG LEVER’. Han afslutter touren i hjembyen København med et brag af en fest i Royal Arena den 1. april 2023. Forvent at blive tryllebundet af følsom, grænsesøgende og poetisk lyrik, kombineret med sydlandske rytmer, politiske budskaber, og sensuelle energier.

Tobias Rahim har på rekordtid fået cementeret sig som ét af Danmarks helt store nye navne. I 2021 brød han for alvor igennem på den danske musikscene, og på rekordtid er han, med sine lige dele poetiske, samfundskritiske og frigørende tekster, excentriske person og farverige univers, stormet frem i danskernes bevidsthed. Rahim er på alle måder en særegen kunstner, som tager sine lyttere med på en frigørende rejse, når han på karismatisk vis forfører publikum med musikalsk poesi og sydlandske vibes.
Til foråret 2023 kan Tobias Rahim opleves med karrierens hidtil største koncerter, når han gæster landets fire største byer. Da han i foråret 2022 annoncerede to koncerter i København, blev billetterne revet væk – så skal du være sikker på at nå med, når rekord-hit-mageren igen kan opleves i hovedstaden, skal du være hurtig på tasterne ?
Billetsalget starter onsdag den 11. maj kl. 12.00 på ticketmaster.dk

**************
Vi forbeholder os retten til at slette opslag, der omhandler køb og salg af billetter fra tredjepart. Vi kan kun stå inde for billetter, der er købt direkte gennem Ticketmaster. Hvis du har en billet til en koncert, du ikke kommer til at bruge alligevel, henviser vi til at overdrage din billet gennem Ticketmaster: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/articles/360006707234-Overdragelse-af-billetter
Advertisement

Where is it happening?

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

DTD Concerts

Host or Publisher DTD Concerts

It's more fun with friends. Share with friends