Thomas Helmig Jam - Herlev Festuge 2023

Schedule

Sat Sep 02 2023 at 04:00 pm to 05:15 pm

Location

Herlev Festuge | Herlev, SK

Advertisement
Det er nu efterhånden mange år siden, at dette legendariske Helmig Jam blev dannet i Esbjerg. Selv efter så mange år, er det bestemt ikke blevet mindre interessant og se/høre eller opleve det band. De giver alt hvad de har hver eneste gang og i år bliver ingen undtagelse tværtimod. Det bliver en slags tour down memory lane, hvor hit efter hit vil vække mange minder frem.
Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier har efterhånden opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival - Langelands Festivalen - Jellinge festivalen - Sølund festival - Skive festival - Et hav af Open Airs - Beach Party - Byfester -TV2 Zulu - TV3 - Tivoli - Lande som Grønland - Italien ...og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers
Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself ". Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.
Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Den jeg elsker, Nu hvor du har brændt mig af - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.
Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live...
...der er garanti for et smeltet isbjerg!
Gratis adgang!
Advertisement

Where is it happening?

Herlev Festuge, Herlev Bygade 90,Herlev Municipality, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

Herlev Festuge

Host or Publisher Herlev Festuge

It's more fun with friends. Share with friends