The Dancing SUMMER Queen

Schedule

Fri Jun 03 2022 at 04:00 pm to Sat Jun 04 2022 at 04:00 am

Location

Cinderella,viking line | Stockholm, ST

Advertisement
We are going on a SUMMER HOLIDAY med Viking Cinderella 3e juni!!
Det blir som vanligt ett skepp som är lastat med hela familjen HBTQIA, parasolldrinkar, dans, fest, dragshow, mingel, mat, shopping, spa och allt annat däremellan.

Live på scen:
?Mariette är en svensk artist som fann kärleken till musiken tidigt i livet. 2008 släppte hon sitt debutalbum ”In this Skin” på eget skivbolag och började sin karriär i det offentliga ljuset med sitt deltagande i TV4’s Idol. Idag är hon en av våra mest folkkära och respekterade artister som förutom släppt flera hits så som “Don’t stop believing” & “Millions years” också skrev den officiella pride låten 2015. Hon har tagit sig direkt till final i melodifestivalen hela 4 ggr och i sommar ser vi henne på Sverigeturné med bland annat Lena PH & Jessica Andersson.
?Julia Alfrida
Artist och låtskrivare gjorde en minnesvärd och hyllad debut i Melodifestivalen med egenskrivna “Rich” 2021. Därefter släppte hen kaxiga uppföljaren “GIRLS GIRLS GIRLS”, en rättfram lesbisk anthem och pridelåten “Legacy” tillsammans med artisten SYLVE samma år.
Senaste nytt om Julia är att hen släppte singeln “Monster” i mars och kommer att släppa fler singlar till våren/sommaren följt av ett debutalbum i höst.
?SYLVE
2020 gjorde SYLVE independent-succé med singeln ”Sommartid (Ett annat vi)” som idag har passerat 1 miljon streams. Kort därefter blev han signad av TGR Music / Sony Music Sweden och släppte sommaren 2021 sin debut-EP ”Dö lycklig”. Utöver det släppte SYLVE pridelåten ”Legacy” med Julia Alfrida och ”Can’t Get Into the Spirit” med Kristin Amparo som gjordes i samarbete med Suicide Zero och som även fick hylla bortgångna stjärnor på Guldbaggegalan. I sommar den 17:e Juni släpper SYLVE sin första engelska sololåt ”Better Clothes” som förhandsspelas på Dancing Queen.
? Magnus Carlsson
Känd från Barbados och Alcazar men också en strålande solokarriär med massor av framträdanden i Mello.
Kanske älskar vi Möt mig i Gamla Stan allra mest?!
? Andy E (fd Andrés Esteche) är en queer artist med låtar som Princess Boy, In your smile och nysläppta Downfall.
?Kristian Kaspersen
Få svenska artister har behandlat queer tematik med ett så brett tilltal som Kristian Kaspersen. Sedan debuten 2012 med singeln Queer at Heart har han levererat luftig radiopop där bögkultur, identitetssökande och begär klätts i catchiga refränger och dansanta beats. Nya albumet 2nd Time Around (2022) är inget undantag.
?Dragshow m Reine, Miss Tobi, Herman Winter mfl
?Singelmingel med viking Theres, Jonas, Eduardo och Håcan
?Mathias Holmgren är en stående programpunkt med karaoke på utresan och final på hemresan. Alla ska sjunga!
? Dj Fride
? Dj Bride

Boka din bästa hytt redan nu på
www.vikingline.se/dancingqueen

Hjärtligt välkomna önskar
The Dancing Queen Crew i samarbete med Stockholm Pride?️‍?
Advertisement

Where is it happening?

Cinderella,viking line, ,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

The Dancing Queen

Host or Publisher The Dancing Queen

It's more fun with friends. Share with friends