The Comedy Store (Ben Norris, Ria Lina & Paul Sinha) | At Six, Stockholm

Schedule

Fri May 20 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Location

At Six | Stockholm, ST

Advertisement
Kvällens host: Jonathan Rollins
Storbritanniens mest kända komedivarumärke, The Comedy Store, kommer äntligen tillbaka till Sverige för en föreställning på At Six i Stockholm den 20 maj. Personerna som kommer att inta scenen för att få den svenska publiken att skratta är inga mindre än de brittiska komikerna Ben Norris, Daliso Chaponda och Paul Sinha!
Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!
Ben Norris
Hyllade Ben Norris har en lång erfarenhet i branschen och har varit komiker i nästan tre decennier. Han är känd för sin otroligt avslappnade scenpersona och för sin medfödda förmåga att improvisera men även kunna leverera noga utvalt och utformat material. Utöver att ha agerat support på Ed Byrnes turnéer framträder Ben på flera stora klubbar i Storbritannien. Ben har medverkat i ”Mock the week” (BBC 1), ”The Comedy Store” (Paramount och Comedy Central), “Never mind the Buzzcocks” (BBC 2), för att bara nämna några.
Ria Lina
Ria Lina är orädd, provocerande och en av de roligaste komikerna i Storbritannien. Ria är den enda filippinska kvinnliga komikern inom brittisk stand up och uppträder på de största klubbarna både i Storbritannien och internationellt.
Paul Sinha
Paul Sinha har varit en framgångsrik komiker i flera år och är kanske mest känd som The Sinnerman i den enormt populära ITV-frågesporten “The Chase”. Som klubbkomiker har han uppträtt på alla de stora komediklubbarna hemma i Storbritannien men även i arton andra länder runt om i världen. Paul har bland annat nominerats till “Best Club Comedian” på Chortle Awards, vilket han även vann 2014. Paul har flera gånger medverkat i lyssnarfavoriterna “Just A Minute, “The Now Show” och “The News Quiz”. Han har skapat en karriär inom faktakomedi och under hans shower tar han upp ämnen som cricket och OS.
Advertisement

Where is it happening?

At Six, Brunkebergstorg 6,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Live Nation Sweden

Host or Publisher Live Nation Sweden

It's more fun with friends. Share with friends