The Biebers - A38 Hajó, Budapest - ’90s Kids Party w/SHYGYS, Sztarenki Dóri

Schedule

Fri Feb 10 2023 at 07:30 pm

Location

A38 Hajó | Budapest, BU

Advertisement
A ’90-es években születtél vagy a ’90-es években voltál fiatal? Mindig is a ’90-es években szerettél volna élni? Megőrülnél egy PEZ-ért? Pattogós cukor vagy cigirágó? Michael Jordanes kosaraskártya vagy Én kicsi pónim?
Gameboy vagy Tetris? Furby vagy tamagocsi? Visszasírod a Z+ slágerlistáját?
A The Biebers '90s Kids Party tematikus koncertje mellett vendégünk lesz az A38-on a SHYGYS, a korszak és a kilencvenes évek meghatározó fiúbandája, valamint a warm upról Sztarenki Dóri, színésznő gondoskodik a kifejezetten erre az alkalomra válogatott playlistjével!
Menetrend:
19.30 - Kapunyitás
19.30 - '90s Kids Party by Sztarenki Dóri 20.30 - Shygys
21.10 - The Biebers

Jegyvásárlás:
https://www.a38.hu/hu/program/the-biebers-hu-23963
Jegyek:
Early bird: 2.990.- Ft (Elfogyott!)
Kedvezményes elővételes: 3.490.- Ft (a koncert napjáig)
Normál: 3.990.- Ft

Az X-Faktor mentora és a ValóVilág műsorvezetője, Puskás Peti és öccse, Dani 2012-ben alapították meg a The Biebers zenekart és már a legelső dalaikkal berobbantak a köztudatba – bár ekkor még nem árulták el senkinek, hogy ők állnak a formáció mögött. Az egyik debütáló számuk, a Sorry ma is a rádiók és a rajongók kedvence: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy több millióan pörgették már a YouTube-on. A Fonogram-díjas banda az indulásuk óta olyan népszerűvé vált slágerekkel jelentkeztek, mint a Summer Love Ghost, a Sun Is Shining, a Vár a holnap, a Valami mást, vagy a Minden este és a fesztiválok, illetve a klubok visszajáró fellépői lettek. Egy évvel ezelőtt viszont úgy döntöttek, új fejezetet nyitnak a The Biebers életében: Puskás Dani immár énekesként is erősíti a csapatot Peti és Ekanem Bálint Emota mellett, ráadásul műfajilag is más irányba eveztek. Bár továbbra is játszanak a 80-as évekre emlékeztető elemekkel, a Későn érkezem, a Mást Nem vagy a Nem Lesz Másik az elektronikus zenei vonalon mozog. A tíz éves zenekar Puskás Peti vezetésével februárban újra beveszi az A38 Hajó fedélzetét, ahol a vendégeikkel együtt megidézik gyermekkoruk, a kilencvenes évek szellemét, hiszen mindannyiukra nagy hatással volt a korszak popkultúrája. A jól ismert dalok mellett korábban még sosem hallott számokra is tombolhatnak azok, akik csatlakoznak a Biebers család galaktikus bulijához, szóval ideje megpakolni a csapatáskákat, hiszen „ha hív a város, mindig mennünk kell”…

Advertisement

Where is it happening?

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

The Biebers \/ Official

Host or Publisher The Biebers / Official

It's more fun with friends. Share with friends