The Awesome Welles [support: Sebastian Wolff (solo)] - VEGA - Ny dato

Schedule

Thu Jan 20 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Location

VEGA | Copenhagen, SK

Advertisement
Koncerten er flyttet fra 04.02.21 til 20.01.22. Allerede købte billetter gælder til den nye dato.
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 195 kr. inkl. gebyr.
The Awesome Welles har rejst sig fra rock-asken som en fugl Fønix. Sidste år udgav bandet deres andet studiealbum, River´s Edge, efter fem års stilhed. Nu er mørkemændene tilbage med ni melankolske sange, der dyrker kærligheden for akustiske instrumenter i et organisk og monstrøs lydbillede. Gaffa skrev bl.a.:
"Adam Allens vokal emmer af dragende dommedag, og lyrisk fornemmer man glimt af frontmandens baggrund i teologi. Livsangst og elementernes rasen flyder fra teksterne, der leveres som af en besat Matt Berninger, imens Jakob Løkkegaard Friese på tangenter understøtter stemningen på et nummer som "Daddy Don’t Go."
Det alternative rockband slog deres navn fast på den danske rockscene med deres eminente selvbetitlede debutalbum fra 2014, der blev produceret af Sebastian Wolff fra Kellermensch. The Awesome Welles blev rost til skyerne for deres mørke og følelsesladede rockudskejelser.
Support: Sebastian Wolf (solo)
Sebastian Wolff er guitarist, sanger og sangskriver i Kellermensch. Med sit intime solosæt tager Sebastian Wolff publikum med til skrivebordet. Velkendte Kellermensch-sange fremføres, som de lød ved deres undfangelse side om side med dem, der ikke fandt vej til bandets repertoire og andre der har formet den særegne sangskriver.
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

VEGA

Host or Publisher VEGA

It's more fun with friends. Share with friends