That's Rad by LongStoryShort! // Bad Habit // Monster Pie Party - Budapest, Gödör 2023.03.23.

Schedule

Thu Mar 23 2023 at 07:30 pm

Location

Gödör | Budapest, BU

Advertisement
Budapest és Debrecen összeáll és lecsap a Gödörbe egy igazi pop punk bulival!
jegyek:
elővét:1500 Ft
https://tixa.hu/longstoryshort_bad-habit_monster-pie-party_20230323_godorklub
helyszíni: 2500 Ft
LongStoryShort! // Bad Habit
A koncertek után a Monster Pie Party!
Menetrend:
19:30 kapunyitás
20:00 Bad Habit
21:15 LongStoryShort!
22:30 Monster Pie Party
LongStoryShort! >>>>
https://www.facebook.com/LongStoryShortHu/
Ha egy kedvencet kéne megnevezniük az egyértelműen a Blink 182 lenne, de a kaliforniai pop-punkon túl zenéjükben pont úgy megtalálhatók a metálos riffek, mint a hard rockos kettőnégyek. Első kislemezüket 2018-ban jelentették meg My Summer címmel, 2019-ben pedig bemutatták első klipjüket is az Ígéretes Titánok oldalán, amiből némi ízelítőt kaphatunk a fellépéseikre jellemző lendületből is. Első koncertjüket a Rocktogonban adták, ahol meg is töltötték a küzdőteret, de többször játszottak már teltház előtt a Robotban, felléptek Dunaszerdahelyen a Rockfeszten, több vidéki klubban és a Dürer Kertben is. 2020-ban bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé. Elkészült első nagylemezük is, a Helo Egyedi Péter produceri segítségével, melyet 2020 őszén mutattak be a Trip Hajón. A lemezt mind a közönség, mind a kritikusok pozitívan fogadták, a Leléptél klipje pedig több héten át szerepelt a Music Channel TOP 21-es listáján, egészen a 10. helyig jutva. A zenekar a Talán holnap c. számával bejutott A DAL 2021 legjobb 40 dala közé.
2022-ben a zenekar új felállással kezdte el a szezont és indult neki a X - faktornak. 2022 novemberben megallapították a That’s Rad nevű pop punk koncertsorozatot, amely Budapesten az Analog Music Hallban debütált. 2022-es év végét erdélyi turnéval zárták. 2022 decemberénben a KATT fesztivál felkérte a zenekart a 2023-as hivatalos fesztivál himnusz megírására és a fesztivál arca is a zenekar lett. 2023 feburárjában a " ez vagyok én" című dallal a zenekar bejutott A DAL 2023 műsorába ezzel beválogatva dalukat a 40 legjobb magyar dal közé. Így a zenekar 3 év alatt, kétszer jutott be a dalválogató műsorába.
★ Youtube: https://bit.ly/3pDQUdN
★ Facebook: https://bit.ly/2zlLhuI
★ Instagram: https://bit.ly/3eQRBuy
★ Spotify: https://spoti.fi/2KliJ6S
★ Deezer: https://bit.ly/3cEnvsd
★ iTunes: https://apple.co/3cCiP63
Merch:
https://popshop.hu/1513-longstoryshort
Bad Habit >>>
https://www.facebook.com/badhabitzenekar
A BAD HABIT gimnáziumi zenekarból nőtte ki magát egy aktívan alkotó és koncertező produkcióvá, ami a tagok számára egy olyan alkotó műhely, ahol minden kreativitásukat kiélhetik és az összes felesleges energiáikat levezethetik. Ezért stílusukra jellemző az általuk kreált fúziós hibrid punk, ami néha pop punk, néha popmetál, de van hogy egészen lírai dalok születnek. A koncertjeikre jellemző ’házibuli feeling’ köré épül munkásságuk, ezt jelzi, hogy az ország szórakozóhelyeinek jelentős részét bejárták már, többek között a Campus Fesztivál Nagyszínpadát is. Olyanokkal léptek már fel, mint a Fish!, Alvin és a Mókusok vagy a Paddy & the Rats. A bandának 2 angol és 1 magyar nyelvű kislemeze van, 2020-ban pedig egy teljes mértékben magyar nyelvű nagylemeze (Forog a kocka) jelent meg, amely többek között a Hammerworld Magazin hasábjait is megjárta. A folytonos kísérletezgetés és a határok átlépése jellemzi ezeket az anyagokat. 2022-ben pedig 4 új dal előfutárként jelenik meg a 2023-as nagylemezről
Advertisement

Where is it happening?

Gödör, Király utca 50.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

NyolcT\u00edz Klub

Host or Publisher NyolcTíz Klub

It's more fun with friends. Share with friends