Få billetter! Tedeschi Trucks Band // Sentrum Scene // Pres. av All Things Live

Schedule

Fri Oct 21 2022 at 07:00 pm

Location

Sentrum Scene | Oslo, OS

Advertisement
Nåtidens kanskje beste bluesband Tedeschi Trucks Band – et makeløst ensemble i ordets rette forstand – gir ly for høstens tussmørke på Sentrum Scene.
Mange kjenner Susan Tedeschi og Derek Trucks fra egne prosjekter, to ikoner med hver sin suksessfulle solokarriere som americana- og bluesmusikere. Tedeschi med sitt Susan Tedeschi Band sammenlignes ofte med Janis Joplin, Bonnie Raitt, Buddy Guy og Johnny “Guitar” Watson, mens Trucks slo gjennom som ung bluesprotegé og endte opp som medlem i både The Allman Brothers Band og sitt eget Derek Trucks Band. Han har flere ganger blitt utnevnt til en av verdens beste gitarister, hvis gitarspill ofte inspireres av storheter som Duane Allman og Elmore James. De to har langt til felles enn gitarkyndighet, et par i både liv og musikk. Et samarbeid var uunngåelig.
I 2010 dannet paret det nå legendariske bandet Tedeschi Trucks Band og gjorde sin første opptreden på den viktige Savannah Music Festival. De ga ut platene Revelator (2011) og Made Up Mind (2013), som solgte mer enn 130 000 eksemplar og toppet Billboard-listene i USA. Bandet, som spiller en umiskjennelig blanding av blues, rock, soul og funk, har spilt med blant annet Eric Clapton, Bob Dylan og Santana, bare for å nevne noen få.
Det som begynte som åttemannsband vokste seg raskt til 12 musikere, noe som gir den rike lyden de etterhvert har blitt så kjent for både på plate og på scenen. Sammen har de bygget det nå smått legendariske hjemmestudioet Swamp Raga, som gir de fullstendig kontroll over egen lyd og output. 2016-albumet Let Me Get By viste for alvor det kreative potensialet i det å forbli uavhengig i en stadig mer nøktern bluesbransje, med et vanvittig kapabelt musikerhold og uforglemmelige låter. Sist fikk vi et gjensyn med bandet på Signs (2019) som strålte av ekstraordinær spilleglede.
Nå er Tedeschi Trucks Band ute med det sjelfulle livealbumet Layla Revisited (Live at LOCKN’) og er i den anledning tilbake igjen på reisefot etter et langt opphold fra det internasjonale turnélivet. Selv om platene forblir klassikere, er Tedeschi Trucks uten tvil et liveband som nettopp lever for nuet – det handler om å spille sammen og å skape et sterkt bånd med publikum. Med seg har de som alltid et utrolig ensemble som gang på gang imponerer, rører og forundrer.
Få med deg et stykke blueshistorie når Tedeschi Trucks Band inntar Sentrum Scene 21. oktober 2022!
---
Bill. kr 540,- + bill.avg.
Arrangementet har 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Vi har ikke vergeordning. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, fysisk førerkort eller bankkort med bilde. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Digitalt førerkort er ikke gyldig legitimasjon.

Dørene åpner kl. 19:00
Set 1: ca. kl. 20:00-21.00
-30 mins pause-
Set 2: ca. kl. 21.30-23.00
Det anbefales å komme i god tid da det kan bli kø.
Advertisement

Where is it happening?

Sentrum Scene, ,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

All Things Live Norway

Host or Publisher All Things Live Norway

It's more fun with friends. Share with friends