Tavastia dokumenttielokuvan ensi-ilta: "Sitten ajat muuttuivat"

Schedule

Wed Feb 02 2022 at 06:00 pm

Location

TAVASTIA-klubi | Helsinki, ES

Advertisement
Ke 2.2.2022 @ Tavastia-klubi
Tavastia dokumenttielokuvan ensi-ilta: "Sitten ajat muuttuivat"
Ovet klo 18:00 / Elokuva alkaa klo 19:00
Liput alk. 20 €
K-18
Suomen suurin dokumenttielokuvafestivaali DocPoint ja Tavastia-klubi tuovat yhteistyössä ensi-iltaan Antti Kuivalaisen ohjaaman elokuvan SITTEN AJAT MUUTTUIVAT. Lämminhenkinen ja liikuttava dokumenttielokuva kertoo Tavastia-klubin värikkäistä vaiheista vuodesta 1970 lähtien.

Vuosien saatossa Tavastiaa on paheksuttu, ihailtu ja ikonisoitu. Elokuva juhlistaa Tavastian 50-vuotista taivalta ja seuraa, miten Jussi Raittisen muistorikas Tavastia-rock taipuu uudelle vuosituhannelle garagerock-duo Ursus Factoryn käsittelyssä. Tavastia-muistonsa elokuvassa jakavat niin suomirockin pioneerit kuin uuden sukupolven muusikot. Raittisen ja Ursus Factoryn lisäksi ääneen pääsevät muun muassa Ismo Alanko, J. Karjalainen, Aija Puurtinen, Ville Valo, Sanni ja Jare & VilleGalle.
Dokumentti käsittelee musiikkihistoriaa artistien henkilökohtaisten kokemusten kautta. Samalla se on kertomus koronan aiheuttaman poikkeustilan vaikutuksista Tavastian sekä artistien elämään. Juhlavuodesta tuli selviytymistarina ja dokumentista elokuva ihmisten kaipuusta yhteisten musiikkielämysten äärelle.
Elokuvan on tuottanut Illume Oy.
Sitten ajat muuttuivat saa ensi-iltansa asiaankuuluvasti Tavastialla keskiviikkona 2.2.2022. Ilta alkaa elokuvan ensiesityksellä kello 19.00 alkaen. Näytöksen jälkeen ohjaaja Kuivalainen kertoo elokuvan tekemisestä ja vastaa yleisön kysymyksiin. 
“Mutta sitten ajat muuttuivat
nyt soikin Hämiksellä Tavastia-rock
Toi uusi aika toiset tanssijat
meille kelpaakin nyt
ainoastaan Tavastia-rock”
- Jussi Raittinen & The Boys: Tavastia-rock

***
Tavastian turvallisuusohje:
Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.
Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.
Kuva: Stefan Bremer
Advertisement

Where is it happening?

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

TAVASTIA-klubi

Host or Publisher TAVASTIA-klubi

It's more fun with friends. Share with friends