Tapanilan Helsinki-päivä 12.6.

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 11:00 am to 03:00 pm

Location

Tapanilan Urheilukeskus | Helsinki, ES

Advertisement
Tervetuloa mukaan koko perheen toiminnalliseen ja iloiseen päivään, Tapanilan Urheilukeskukselle. Ohjelmaa löytyy sisältä, kuin ulkoakin.
Tarjolla musiikkia, pyörädiscoa, tanssinopetusta, sirkusohjausta, hevosajelua, hohtokeilausta, ruokarekan tarjoamia maukkaita herkkuja ja paljon muuta. Eikä hätää, sisältöä on tulossa vielä lisää.
Klo 11-15 Sirkusohjausta. (maksuton)
Tule mukaansa tempaisevaan sirkusohjaukseen Annin kanssa. Ohjauksessa sukelletaan liikkumisen maailmaan, jossa osallistuja pääsee kehittämään tasapainoa ja koordinaatiota. Ilon, tekemisen ja naurun kautta. Olitpa aloittelija tai hieman kokeneempi, niin rohkeasti mukaan ja tule uhmaamaan painovoimaa. Ohjaus sopii kaikille.
Klo 13 Tanssinopetusta, 30 min (salsa, maksuton)
Tule nauttimaan rytmikkäistä Salsan liikkeistä. Ohjaus sopii kaikenikäisille ja kaiken tasoisille.
Klo 13.30 Pyörädisco 45min (maksuton)
Valmistaudu groovaamaan Dj Laiska Jaakon, dj pyörän ja discon tarttuvien biittien tahdissa.
Siirtotatuointeja tarjolla klo 11-15 (maksuton).
Temppurata (1-6-vuotiaille) klo 11-13 liikuntasali 4:ssä.
Tapanilan Erän ohjauksessa (vanhemmat mukana menossa, maksuton).
Erä Viikingit pomppulinna klo 11-15 (maksuton).
Jamkids soittopaja klo 11.30–12.30 ja 14.00–15.00 (maksuton).
Jamkidsin teltalla, iloisessa soittopajassa lapset pääsevät laulamaan, liikkumaan ja musisoimaan erilaisilla soittimilla Jamkidsin mukavien opettajien kanssa. Jamkids järjestää elämyksellisiä muskareita 0–6-vuotiaille. Tervetuloa koko perheen voimin kokemaan musisoinnin riemu ja juttelemaan lapsen musiikkiharrastuksesta!
Helsinki-päivän hohtokeilaus klo 12-14 MosaBowling-hallissa (Huom. poikkeava aika, maksuton).
Elokuvanäytös klo 14, Happy Feet (maksuton).
Keisaripingviinien uljaassa valtakunnassa Antarktiksen sydämessä ei ole kerta kaikkiaan kukaan, jos ei osaa laulaa - paitsi Mumblen, sillä hän on maailman huonoin laulaja. Hän on syntynyt tanssimaan tai oikeastaan steppaamaan.
Vaikka Mumblen äiti Norma Jean pitää harrastusta herttaisena, hänen isänsä Memphisin mielestä "se ei vain ole pingviinimäistä."
Kuinka ollakaan, Mumblen paras ystävä Gloria sattuu olemaan valtakunnan paras laulaja. Mumblen ja Glorian välillä on yhteys heidän kuoriutumishetkestään lähtien, mutta Mumblen oudot "hipiti-hopiti-hyppelyt" tuottavat Glorialle päänvaivaa.
Ollessaan ensi kertaa poissa kotoa Mumble tapaa joukon hyvin epäkeisaripingviinimäisiä pingviinejä - Adelie Amigot. Ramonin johdolla Adelie Amigot ottavat Mumblen viileät tanssiliikkeet heti omakseen ja kutsuvat hänet juhlimaan kanssaan.
Adeliemaassa Mumble pyytää neuvoja Lovelace the Gurulta. Lovelace on hullunkurisilla höyhenillä varustettu kalliotöyhtöpingviini, joka vastaa kaikkiin elämää koskeviin kysymyksiin pikkukiven hinnasta.
Yhdessä Lovelacen ja Amigojen kanssa Mumble lähtee matkalle halki valtavien jäätiköiden, ja mieleenpainuvien seikkailujen päätteeksi hän todistaa kaikille, että maailmaa voi muuttaa olemalla oma itsensä.
Mukana tapahtumassa myös:
Ruokarekka tarjoilemassa herkkuja, koko tapahtuman ajan (maksullinen).
Klo 11-13 Hevosajeluja (maksullinen).
Tervetuloa nauttimaan hevosajelun nostalgisesta tunnelmasta.
Advertisement

Where is it happening?

Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Tapanilan Urheilukeskus

Host or Publisher Tapanilan Urheilukeskus

It's more fun with friends. Share with friends