Svendborg Jazzfestival

Schedule

Fri Jun 23 2023 at 03:00 pm to Sun Jun 25 2023 at 01:00 am

Location

Spillestedet Harders | Svendborg, FY

Advertisement
Svendborg Jazzfestival er tilbage og løber af stablen den 23. og 24. juni 2023 i gården ved Harders. Og denne gang er der nye koncepter på banen. For det første, er festivalens program i år kurateret af en jazzmusiker udefra! I år er det selveste kontrabass legenden Anders AC Christensen, som har spillet med Paul Motian, Lee Konitz, Aaron Parks, Joe Lovano, Tom Harrell, Tomasz Stanko og mange flere!
For det andet, så bliver det i år Danmarks første festival på abonnement!
Et jazz abonnement koster 89 kr. om måneden og giver dig gratis entré til Svendborg Jazzfestival samt et månedligt nedslag - alt fra fede koncerter, spændende filmaftener, vinyl udgivelser og eksklusive talks og interviews og derigennem et indblik i Danmarks jazzmiljø.
Du kan også vælge at betale 149,- kr. om måneden og så må du tage en gæst med hver gang.
Som abonnent får man fortrinsret på en række koncerter, så længe abonnenten aktivt tilmelder sig koncerterne.
Ønsker du at tegne et abonnement, så send os en mail på: [email protected]
“Vi ønsker at dele jazzmusikkens glæder med vores entusiastiske festivalgæster hele året. Dvs at vi med vores abonnement laver nedslag i form af koncerter, vinyler, talks og filmvisning o.a. Det er vores drøm at vi med denne form for medlemskab kan understøtte jazzgæsternes særlige behov for livemusik m.m. hele året. Som en kendt trommeslager ganske rigtigt har stående på sit trommeskind: “Bebop is the healing force of the universe”. Musik og Jazz skal opleves live og sammen med kindered spirits”. - Jeppe Skjold, Svendborg Jazzfestival
”Jeg synes det er ekstremt spændende at udbyde kunsten i sådan et “Netflix-format”.
Med trofaste abonnenter kan vi pludselig eksperimentere og understøtte både udviklingen af jazzen og musikerne især, samtidig med at vi fordrer at komme op og ud til koncert, fordi man som abonnent allerede har betalt for indholdet”.
- Mads Stephensen, Svendborg Jazzfestival
Advertisement

Where is it happening?

Spillestedet Harders, Møllergade 36,Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Spillestedet Harders

Host or Publisher Spillestedet Harders

It's more fun with friends. Share with friends