Sulka på Frølageret

Schedule

Sat Feb 11 2023 at 06:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
SULKA tager i starten af 2023 på sin først danmarks tour når hun gæster 9 byer på 'DEN HELT STORE TUR TOUR' med 3 nye singler i bagaggen fra året der er gået, b.la senest den nye single 'Kun Mit' samt 'La Nu Vær (H.V.H) og 'Det Gør Du Bare'. SULKA er fortsat på opdagelsesrejse i det soniske hvor du er inviteret med til at opleve vildskaben på 'DEN HELT STORE TUR TOUR'. Koncerterne vil blive et udvalg af bagkatalog og nye sange bliver vækket til live i selskab af live-elementer fra SULKAs unikke univers.

SULKA er rapper mere end noget andet. Med et stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og et ubesværet, legende flow, formår hun at sætte spørgsmålstegn ved standarden for de allerede etablerede rap-giganter.
SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad. Hendes debutalbum Epoker, produceret og udgivet af Tue Track, er et de bedste danske rap-album i nyere tid. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger direkte op til klassisk ’her kommer jeg’-rap, kan hun såvel som at uddele verbale lussinger, ligeledes invitere lytteren dybere ind, i det de mere sårbare emner. Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man er i møde med en form for autodidakt musikalitet og intuitiv sangskrivning. Talent man ikke kan lære via andet end at leve livet.
SUPPORT: OSKAR WITT
Oskar Witt startede sin lyriske karriere på poetry slam scenen, hvor han som ung debutant vandt slams og dykkede ned i ordene. Da han derefter skiftede til en mere rapfokuseret stil, tog han de avancerede rim og den kraftfulde levering med fra poetry slam. Som poetry slammer fik han også udviklet en stor selvtillid på scenen, som giver ham evnen til at styre et publikum. Oskar Witts inspirationer spreder sig på tværs af mange genrer. Lyrikere som C.V. Jørgensen, Michael Strunge,og de store amerikanske rappere har været med til at sætte deres præg på Oskar Witts personlige stil. Oskar Witts lyriske univers tager ofte udgangspunkt i mørkere temaer som identitetskrise, ulykkelig kærlighed, frygt mv. Sine tekster kombinerer han med eksperimenterende beats, som derfor skaber et unikt lydbillede. Oskar Witt lever sig altid ind i sine tekster og leverer dem derfor med masser af energi og følelser.
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Farvergården 7, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Fr\u00f8lageret

Host or Publisher Frølageret

It's more fun with friends. Share with friends