Stemme og Stillhet - Slipp stemmen fri! Oslo

Schedule

Fri Sep 02 2022 at 06:00 pm to Sun Sep 04 2022 at 05:00 pm

Location

Zen House | Oslo, OS

Advertisement
Stemmen er et fantastisk instrument!
Sang vekker pusten, kroppen, følelsene, kraften og gleden. Ut fra en indre forankring utforsker vi stemmens muligheter.
Enkle bevegelser, pusten, indre energiøvelser knyttet til chakra og energistrømmer, toning, lydhealing, meditasjon og inspirasjon fra både østlige og vestlige sangtradisjoner er noen av verktøyene vi henter frem underveis.
Vi søker en sentrering i oss selv som både forankrer oss i det kroppslige, åpner vårt bevissthetsfelt og slipper stemmen fri!
Du trenger ikke ha tidligere erfaring fra sang. Er du nysgjerrig på din egen stemme, er det godt nok. Å finne nye sider ved vår egen stemme, kan påvirke vår opplevelse av hvem vi er.
Det handler ikke om å lære å «synge pent». Stemmen kan riktignok få fyldigere klang og større stemmespekter. Å aktivere støttemuskulatur til stemmen er bare et aspekt av det vi vil gå inn på. Vi utforsker stemmen for å gjenforene deler av oss selv. Energiøvelsene hjelper oss på veien.
Vi vil lytte innover i oss selv og etter hvert utover i gruppen, utforske stemmens forbindelser både til pusten, kroppen og den indre healer.
Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen terapeutisk sang og stemmebruk, energiforståelse, meditasjon og drømmetolkning siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i Kjøpenhavn, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet. Du kan finne mer informasjon på www.stemme-og-stillhet.no
Fredag: 18-21
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-17
Det blir ca. 1 times lunsjpause lørdag og søndag og noen små pauser underveis med enkel servering av te, frukt og nøtter
Maks 14 deltagere
Priser: kr. 3000,-/ 2800 for AAP, uføre, studenter
Påmelding: [email protected]
Påmeldingen er bindende fra og med 19. august. Ved avmelding innen 19. august trekkes kr. 100,- i adm. gebyr
Har du spørsmål knyttet til kurset kan du kontakte Kari Helena Skogseid på
[email protected] eller ringe tlf. 476 11 841
Kurs i Stavanger 16.-18. september, Bergen 30. september- 2. oktober, Trondheim 4.-6. november
Advertisement

Where is it happening?

Zen House, Sporveisgt 29,Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Stemme og Stillhet

Host or Publisher Stemme og Stillhet

It's more fun with friends. Share with friends