Spiegelling | Photographic Art by Iris Planting - OPENING

Schedule

Fri Feb 10 2023 at 04:30 pm to 07:00 pm

Location

Amsterdam Artspace | Amsterdam, NH

Advertisement
Je moet het zien om het te ervaren, je moet het beleven om het te begrijpen. Foto's die transformeren als je er voorbij loopt.
Ze dwingen je nog eens terug te lopen, nog eens te kijken en te reflecteren. Wat zag ik, wat zie ik? Wat is de overeenkomst?
En wat zie ik er zelf in?
|||
Gelukkig buitelen de bijzondere kunstfestivals en beurzen weer over elkaar heen, zodat we met enige regelmaat tot in onze ziel getroffen worden. Zo ook bij de laatste Kunst-10-Daagse in Bergen, waar dit eigenlijk meteen bij onze eerste stop al gebeurde. We bleven gebiologeerd heen en weer lopen langs de prachtige werken van Iris Planting. Herinner je je die postkaarten van vroeger, waarbij het beeld veranderde als je ze bewoog? Precies die verwondering is wat deze in elkaar overvloeiende beelden van mensen en natuurlijke voorwerpen bij ons opriepen. Kunstwerken waar je bijna in wilt verdwijnen....
Dat geweldige gevoel kunnen we nu wekenlang opnieuw ervaren als Iris' expositie Spiegelling in onze boutique gallery hangt. En we delen die ervaring uiteraard graag!
Op vrijdag 10 februari a.s. vanaf 16.30 uur openen we de expositie. We nodigen je met veel plezier uit hierbij aanwezig te zijn.
Wel graag aanmelden, want onze boutique gallery heeft maar beperkte ruimte.
Groet!
Amsterdam Artspace
Elish & Daniella
Advertisement

Where is it happening?

Amsterdam Artspace, Blankenstraat 254,Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Amsterdam Artspace

Host or Publisher Amsterdam Artspace

It's more fun with friends. Share with friends