Soon - VEGA - Aflyst

Schedule

Sat Jan 15 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Location

VEGA | Copenhagen, SK

Soon - VEGA - Aflyst
Advertisement
NB: Koncerten er desværre aflyst. Billetter bliver automatisk refunderet, hvor de er købt.
Nærværende og drømmende popbaskere fra Soon
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 230 kr. inkl. gebyr
Den 14. januar lyser Soon op i januar mørket, når de skruer helt op for deres eminente popsange i Lille VEGA.

Bag instrumenterne gemmer sig de to århusianske musikere August Fogh og Andreas Wilson, der startede deres musikalske rejse sammen i 2016.

Soon har senest udgivet singlen “Soda”, som er i rotation på både P3 og The Voice, en legesyg, skæv og funky kærlighedssang.

I 2019 udgav de deres debut-ep Red // Blue, der med mørke synthesizere, sprøde trommelyde og skarpskårne R&B melodilinjer inviterer lytteren ind i deres varme musikalske univers. Teksterne centrerer sig om livets store spørgsmål. Duoen fortæller:

“De store følelser fylder meget, når man er ung og i tvivl. Vi vil gerne slå et slag for, at man sagtens kan synge om store emner i popmusik på en troværdig og jordnær måde.”

Ep’en afspejler en tumultarisk tid for de to kammerater, hvor de netop var flyttet til København og forsøgte at finde fodfæste langt væk fra vennerne og de trygge rammer i Århus.

I deres studie i København har de fundet ind til en særegen lyd, der både omfavner den skandinaviske pop og soulede eksperimenter, som deres internationale helte Kelela, The Internet og Majid Jordan perfektionerer.

Med en ambitiøs ydmyghed og hver deres musikalske spidskompetencer har Soon sammen fundet vej til et fælles lydbillede, der byder på eklektiske elementer af R&B, pop og elektroniske beats.
Advertisement

Where is it happening?

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

VEGA

Host or Publisher VEGA

It's more fun with friends. Share with friends