Som Brødre // Taastrup Teater & Musikhus

Schedule

Tue Sep 26 2023 at 07:00 pm

Location

Taastrup Teater & Musikhus | Herlev, SK

Advertisement
Mor, baba, storebror og lillebror. En lykkelig familie flytter til forstaden og inviterer vejens beboere på hjemmelavet risgryde og hygge.
Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge, og forsøger at kontrollere alt. Når kongen er utilfreds med sine sønner, gentager han med jævne mellemrum, at det var en fejl de blev født. De to brødre driver længere og længere væk fra hinanden mod hver deres fællesskab, som giver dem det de mangler i livet – kærlighed og anerkendelse.
SOM BRØDRE er en anmelderrost poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen.
Forestillingen er udviklet af Alexander Mayah Larsen, Kasper Dalsgaard og Rasmus Juncker.
Med: Alexander Mayah Larsen og Kasper Dalsgaard/Søren Birch Plum og live musiker Rasmus Juncker Idé og manuskript: Alexander Mayah Larsen Instruktørkonsulent: Sargun Oshana Scenografisk konsulent: Marianne Nilsson Lysdesign: Sonja Lea Musik og lyddesign: Rasmus Juncker Dramaturgisk konsulent: Trine Wisbech Foto: Zuhal Kocan Video: Thomas Hyttel
Tak til: Natalie Madueño, Anna Malzer, Jacob Weitze Mylund, Inger Eilersen, Morten Burian, Laura Edlefsen, Det Kongelige Teater og Arto Louis Eriksen

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus og Mungo Park
Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Spilledato & tid: Tirsdag d. 26. sept. 2023 kl. 19.00 (Dørene åbner kl. 18.00)
Billetpris:
Normalpris: 110 kr. inkl. gebyr
Studiepris: 50 kr. inkl. gebyr
Pladser: Unummererede siddepladser
Advertisement

Where is it happening?

Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads 1,Taastrup, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

Taastrup Teater & Musikhus

Host or Publisher Taastrup Teater & Musikhus

It's more fun with friends. Share with friends