SOEN [Support: Molybaron + Terra] - Amager Bio

Schedule

Thu Sep 21 2023 at 08:00 pm

Location

Amager Bio | Herlev, SK

Advertisement
280 kr. i forsalg / 295 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 20
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Den ildnende og fængende svenske metalgruppe SOEN, som er anført af tidligere Opeth trommeslager Martin Lopez, er klar til at følge op på deres seneste års verdensomspændende turné med endnu en mastodont tour.
Trommeslager og medstifer Martin Lopez udtaler: “Performing for our fans is the very essence of SOEN, it’s the fuel that makes our souls burn the brightest of flames. We cannot wait to get back on the road and play for your all!”
Bandet har med deres fem album og evne til at sammensmelte fængende melodier i et kraftfuldt univers af gennemskærende guitarer og fremdrevne trommer, som bandet selv kalder ”melodisk, tungt, indviklet og anderledes”, efterhånden opbygget en hengiven fanskare i hele verden.
SOEN besøgte senest Danmark i 2021, hvor de gav intet mindre end tre koncerter, og danske fans kan nu igen glæde sig til at headbange stille med på bandets potente progressive metal, når deres kommende Memorial Tour skydes i gang på Posten i Odense 20. september og Amager Bio i København 21. september.
ℹ️ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Where is it happening?

Amager Bio, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Amager Bio

Host or Publisher Amager Bio

It's more fun with friends. Share with friends