Snoop Dogg – I Wanna Thank Me Tour

Schedule

Mon Sep 05 2022 at 06:00 pm

UTC+03:00

Location

Helsingin Jäähalli | Helsinki, ES

Advertisement
Hiphop-musiikin legendan, Snoop Dogg – I Wanna Thank Me Tour -kiertueen loppuunmyyty konsertti Suomessa tulee siirtymään. Snoop Doggin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Jäähallissa 5.9.2022. Konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää.
Snopp Dogg on tiedottanut sosiaalisessa mediassa aiemmin peruvansa tälle vuodelle suunnitellut Yhdysvaltojen ulkopuoliset esiintymiset.
Keskustelemme parhaillaan korvaavasta päivämäärästä Snoop Doggin organisaation kanssa, ja tiedotamme siitä niin pian kuin mahdollista. Odotamme aina virallista lausuntoa esiintymisen siirtymisestä artistin organisaatiolta. Tämä on yleinen toimintatapamme tällaisissa tilanteissa. Heti, kun saadaan heiltä virallinen tieto, me voimme tiedottaa asiasta. Pelkän sosiaalisen median perusteella meillä ei ole mahdollista tiedottaa esiintymisen siirtymisestä.
Loppuunmyydyn konsertin ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Liput on myös mahdollista palauttaa, Ticketmaster on yhteydessä lipun ostajiin palautuksista. Palautetut liput avautuvat myyntiin myöhemmin, uuden konserttipäivän julkaisun yhteydessä.
---------------------------
Hiphop-musiikin legendaarinen uranuurtaja Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Suomeen osana ”I Wanna Thank Me” – maailmankiertuetta.
Suomen konsertissa nähdään vierailevina tähtinä Warren G, D12, Versatile, Tha Dogg Pound & Obie Trice.
Artisti julkaisi juuri myös uuden albuminsa Snoop Dogg Presents Algorithm. Albumilla kuullaan useita yhteistyökappaleita Def Jamin historian, nykyhetken ja tulevaisuuden suurilta nimiltä.
Snoop Dogg on todellinen hiphop-legenda, sillä hän on ollut aktiivinen jo vuodesta 1992 alkaen. Hän on ollut yksi maailman menestyneimmistä rap-artisteista aina uransa alkuajoista alkaen ja tänä päivänä supertähti toimii A&R-positiossa Def Jam -levymerkillä. Seitsemän Snoop Doggin albumia on myynyt platinaa jo pelkästään Yhdysvalloissa, ja maailmanlaajuisesti hiphop-legendan albumit ovat myyneet yli 35 miljoonaa kappaletta.
Artistin uraauurtavasta asemasta kertoo myös se, että hänelle myönnettiin tähti Hollywood Walk Of Famelle vuonna 2018. Snoop Doggin konsertti on osa Weekend Festivalin 10-vuotisjuhlavuotta.

????? ????????????
- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja All Things Live eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lippuvälittäjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
Lue lisää All Things Liven peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: https://bit.ly/3hSelyb
Advertisement

Where is it happening?

Helsingin Jäähalli, Nordenskiöldinkatu 11-13,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Weekend Festival

Host or Publisher Weekend Festival

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Helsinki

SIBA:
Sun Sep 04 2022 at 07:00 pm SIBA:

MUSIC
MA 5.9. BLONDE TECHNIQUES BY HENRIK SIPPO -V\u00c4RIKURSSI @HELSINKI KLO 10-16
Mon Sep 05 2022 at 10:00 am MA 5.9. BLONDE TECHNIQUES BY HENRIK SIPPO -VÄRIKURSSI @HELSINKI KLO 10-16

Frameda Academy

WORKSHOPS
Finland@2:50 - ten minutes of daily mindfulness EET (Eastern European Time)
Mon Sep 05 2022 at 02:45 pm [email protected]:50 - ten minutes of daily mindfulness EET (Eastern European Time)

Museum of Contemporary Art Kiasma

WORKSHOPS NONPROFIT
AAF Advanced Training 2022
Mon Sep 05 2022 at 04:30 pm AAF Advanced Training 2022

Actors Academy Finland

WORKSHOPS ART
TI 6.9. HAIRDOS WITH IDA KOLARI KAMPAUSKURSSI WORKSHOP @HELSINKI KLO 10-17
Tue Sep 06 2022 at 10:00 am TI 6.9. HAIRDOS WITH IDA KOLARI KAMPAUSKURSSI WORKSHOP @HELSINKI KLO 10-17

Frameda Academy

WORKSHOPS
Develop a Successful Artificial Intelligence Startup Business
Tue Sep 06 2022 at 01:00 pm Develop a Successful Artificial Intelligence Startup Business

Helsingfors

BUSINESS WORKSHOPS
Develop a Successful Healthcare Tech Startup Business Today!
Tue Sep 06 2022 at 01:00 pm Develop a Successful Healthcare Tech Startup Business Today!

Helsingfors

BUSINESS WORKSHOPS
Develop a Successful Blockchain  Tech Startup Business Today! Entrepreneur
Tue Sep 06 2022 at 01:00 pm Develop a Successful Blockchain Tech Startup Business Today! Entrepreneur

Helsingfors

BUSINESS WORKSHOPS

What's Happening Next in Helsinki?

Discover Helsinki Events