Skive KREA-messe 29. oktober 2022

Schedule

Sat Oct 29 2022 at 10:00 am to 04:00 pm

Location

KulturCenter Skive | Skive, VS

Advertisement
SE HER: KREA-messerne kommer til Skive :-)
Hvad kan jeg opleve?
På vores messer finder du både unge og måske mindre upcomers, og etablerede garnbutikker, kunsthåndværkere og større udstillere indenfor alle kreative genrer.
Faktisk adskiller vi os fra de fleste andre KREA-messer på markedet, ved at vi netop har en meget bred udstillerliste i alle byer. Oftest finder du strik, garn, keramik, glaskunst, malerkunst, trækunst, papirkunst, hæklerier, patchwork, syning, broderier, kreative materialer, hobbyartikler, trækunst, smykker og meget mere. Er det kreativt finder du det her.
Over de seneste år har vores KREA-messer haft vokseværk, så vi i dag kommer forbi over 25 byer i Danmark og årligt har over 60.000 besøgende. Med billig standleje og attraktive entrépriser har vi skabt et koncept, hvor kreativitet er for alle i Danmark. Vi har altid masser af udstillere, konkurrencer, kun 40,- i entré, børn u. 14 gratis og gratis KREA-borde med alt i materialer til børnene.
Så kort sagt - vi laver KREA-messer for hele familien til rimelige penge - men altid med store kreative, inspirerende og hyggelige oplevelser.
Det kalder vi KREATIVITET FOR ALLE.
Se mere på www.kreamesserne.dk
Hvis du vil være udstiller:
En stand på Skive KREA-messe koster kun 350,- inkl. Bord og stol. Du bestiller ved at skrive til os på [email protected] eller gå ind på www.tb-markeder.dk hvor du kan se alle byer, priser og meget mere information. Både private og virksomheder udstiller på vores messer.
PS: Hvis du vil vide mere om messen, hvem der udstiller osv., så følg denne begivenhed. Vi lægger løbende information op efterhånden som vi kommer tættere på.
Advertisement

Where is it happening?

KulturCenter Skive, Skyttevej 12-14,Skive, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Kulturcenter Limfjord

Host or Publisher Kulturcenter Limfjord

It's more fun with friends. Share with friends