UDSOLGT // Skerryvore (SCO) // Taastrup Teater & Musikhus

Schedule

Sat Nov 11 2023 at 08:00 pm

Location

Taastrup Teater & Musikhus | Herlev, SK

Advertisement
Det otte mand store folk-rock band kræver ikke den store præsentation, da de for længst har manifesteret sig i Danmark, hvor de gennem mange år har turneret rundt på spillesteder og festivaler.
Bandet er nærmest blevet ’husband’ på Tønder Festival, og fanskaren er vokset betragteligt siden de første gang, engang i starten af 10’erne, gik på scenen på festivalen og bogstavelig talt lagde publikum ned!
Sammenligningen med det største skotske folk rock-band gennem tiderne, Runrig, er yderst relevant, og efter at Runrig har lukket og slukket, har Skerryvore ikke overraskende, overtaget tronen som Skotlands folk-rock band nummer 1.
Skerryvore blev startet i 2005 af de to brødre Daniel og Martin Gillespie, og med tiden er det lille band fra øen Tiree blevet et tilløbsstykke over det meste af kloden. Det er blevet til otte albumudgivelser, og det niende er udkommet i april 2023.
Det er blevet til et hav af hæder og priser. Skerryvore er hele to gange blevet tildelt prisen ”Årets Band” ved Scottish Folk Awards, og bandets sanger og guitarist, Alec Dalglish har fået prisen som ”Årets Sangskriver”.
Skerryvores musik er bygget op omkring traditionel skotsk folk-rock, hvor instrumenteringen med sækkepiber, harmonika og fløjte repræsenterer folk-delen og trommer, bas, guitar og keyboard står for rock-delen. Men Skerryvores udtryk favner mange farvenuancer, og de maler dygtigt med den brede pensel med både jazz, country, pop og cajun – en blandet alsidig farvetone, som man i dag også betegner som Americana.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus
Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Spilledato & tid: Lørdag d. 11. nov. 2023 kl. 20.00
Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart):
Ståpladser: 250 kr. (inkl. gebyr)
Num. Siddende på balkon: 300 kr. (inkl. gebyr)
Pladser: Ståpladser/Nummererede siddeplads. på balkon
Advertisement

Where is it happening?

Taastrup Teater & Musikhus, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Skerryvore

Host or Publisher Skerryvore

It's more fun with friends. Share with friends