Skeittikontti 2024

Schedule

Mon Jun 03 2024 at 10:00 am

Location

Eläintarhan Skeittipuisto | Helsinki, ES

Advertisement
SKEITTIKONTTI TULEE TAAS KESÄLLÄ 2024 JA HAKEE NYT TUKIJOITA HANKKEELLE!
Tule mukaan tukemaan kesän parasta nuorisohanketta ja auta lapsia ja nuoria harrastamaan maksutta Helsingissä.
Skeittikontti on Helride Collectiven suurimpia vuosittaisia projekteja. Kontti rakentuu taas tänäkin kesänä Eläintarhan skeittiparkille ja se palvelee siellä keväästä syksyyn. Se työllistää jälleen kerran kourallisen nuoria aikuisia.
Mestoilta löydät maksuttoman lautalainaamon ja viikottaiset maksuttomat skeittikokeilut. Skeittikontilla järjestetään myös tapahtumia ja työpajoja joista pian lisätietoja.
Skeittikontti toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa mutta projektiin saatu avustus kaipaa kylkeen vielä vähän kaupallista rahaa jotta Kontti saadaan toteutettua täydessä loistossaan.
Etsimme nyt kymmentä kappaletta tukijoita. Yhden tukipaketin hinta on minimissään 500 € (hintaan ei lisätä alvia). Jokainen tukija saa logonsa Skeittikontin tiskiin. Olemme toki myös avoimia erilaisille brändätyille tapahtumille ja työpajoille joista meiltä kannattaa kysyä lisää.
Tukipaketin voi ostaa Helriden Holvi -verkkokaupasta tai laskulla. Holviin: https://holvi.com/shop/Helride/section/skeittikontti-2024/
Meihin saat kätevästi yhteyden laittamalla yksityisviestiä tai meiliä [email protected].
Advertisement

Where is it happening?

Eläintarhan Skeittipuisto, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

HELride

Host or Publisher HELride

It's more fun with friends. Share with friends