Side by Side 2023: Early & Folk in Concert | Side by Side 10 Years

Schedule

Wed Jun 21 2023 at 04:00 pm to 05:00 pm

Location

Göteborgs Konserthus | Gothenburg, VG

Advertisement
Det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema bjuder på en spännande musikalisk resa genom tid och rum. Folk- och världsmusik blandas med toner från renässansen och medeltiden.
Välkommen att inleda Side by Sides stora avslutningskväll med spåren EARLY MUSIC och FOLK MUSIC som bjuder på medryckande toner i den intima Stenhammarsalen. Under ledning av Anders Renberg, samt Jenny Gustafsson och Sten Källman får vi njuta av musik från alla möjliga platser och århundraden!
OM SIDE BY SIDE
Det internationella musiklägret Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och är ett av Göteborgs jubileumsprojekt. 2023 firar lägret sitt 10-årsjubileum samtidigt som det är en viktig del av stadens 400-årsfirande.
På Side by Side samlas barn och unga från hela världen för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Lägret främjar spridningen av klassisk musik samtidigt som det motverkar segregation i alla dess former och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.
Du hittar hela konsertprogrammet på sidebysidegoteborg.se/konserter

Medverkande: EARLY MUSIC, FOLK MUSIC
Pris: 60 SEK
Bokning: Begränsat antal platser, biljetter på på gso.se
Advertisement

Where is it happening?

Göteborgs Konserthus, Götaplatsen,Gothenburg, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Jubileumsl\u00e4gret Side by Side by El Sistema

Host or Publisher Jubileumslägret Side by Side by El Sistema

It's more fun with friends. Share with friends