Shonen Knife (JP) + Lava Bangs @Fängelset, Göteborg

Schedule

Mon Mar 06 2023 at 06:30 pm

Location

Fängelset | Gothenburg, VG

Advertisement
Vi är extremt peppade på att kunna presentera en kväll med inga mindre än legendariska Shonen Knife när de ska ut på en försenad jubileumsturné för att fira 40 år som band!

Shonen Knife
Legendariska Shonen Knife bildades i Osaka 1981 och firar alltså 40 år som band. Under sin långa karriär har de hunnit med att släppa över 20 studioalbum och turnerat över hela världen med sin kombination av 70-talets Ramones-punk och 60-talets tuggumipop. Kanske mest kända är de för att ha varit ett av Kurt Cobains absoluta favoritband och har turnerat ihop med Nirvana. Detta är ett band som borde vara med på allas bucket list över band som en måste se live minst en gång. Och nu kan ni äntligen få göra det!

Lava Bangs
Vad passar bättre att öppna den här kvällen än ett omorganiserat Lava Bangs, ett av Göteborgs bästa liveband? De bildades redan 2010 under namnet The Volcano, men bytte senare namn till Lava Bangs. Debutalbumet, Quit Continue, kom 2016 och var utan tvekan ett av det årets bästa album. Nu är de aktuella med nytt albumsläpp som kommer senare i år, vilket vi är riktigt peppade på!
https://lavabangs.bandcamp.com/album/quit-continue-2

BILJETTER - 200 spänn + serviceavgift
ÅLDER - 13-årsgräns
PLATS - Fängelset, Göteborg
OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering
Advertisement

Where is it happening?

Fängelset, Kålltorpsgatan 2,Gothenburg, Sweden, Gothenburg, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Otis Tours

Host or Publisher Otis Tours

It's more fun with friends. Share with friends