Shoegazeaften: Astronomies + Sloth + Astoria

Schedule

Sat Jun 24 2023 at 07:00 pm

Location

Dunk Oslo | Oslo, OS

Advertisement
Dunk inviterer til Shoegazeaften med tre spennende unge band!

Astronomies er et band som har vært aktivt siden 2016 og har siden den gang utviklet seg til et band med fire medlemmer. Med fokus på drømmende atmosfæriske teksturer sammen med punk-infunderte og hardtslående elementer, har de som mål å skape en balanse mellom melodi og energi.
-----
Navnet "SLOTH" burde tilsi at bandet ikke gjør stort annet enn å ligge på sofaen hele dagen for å klø seg i huet. MEN, dette gjelder ikke denne gjengen! Shoegazebandet startet i februar 2023, da Mads Parton ringte Andreas Buckholm og sa "vi må starte band, jeg har allerede booket første giggen!". Den skulle finne sted på Siste Reis i Halden 2 uker senere. Andreas satte sammen nok sanger til et sett, for så å spille inn en EP, slippe den, og booke enda en konsert i løpet av de 2 ukene. Det var etter den første giggen at Idun Wiitawaara og Krister Strudahl ble med i SLOTH, også var to blitt til fire. Bandet har allerede sluppet EP, spilt flere konserter, og debutalbumet "EVOLUTIONARY DESIGN" slippes 24. mai! Bandet ser nå frem imot sin første sommer med konserter rundt om.
-----
Astoria er en alternativ og elektronisk duo fra Tønsberg, som består av fetterne Edvard og Henrik Mortensholm. De begynte å spille sammen i 2017, og etter en god del leting skjønte de at de ikke kom til å finne en trommis. Løsningen ble da å sette seg ned med PC-en og produsere trommebeats selv, som førte til at musikken deres utviklet et enormt elektronisk preg.
Astorias debutalbum «Crystalize» kommer ut 26. mai, og en smakebit av hva det har å by på vil du få høre på konsertene deres. Du kan forvente tunge beats, svevende synther, skjør gitar, enorme og seige basslinjer og vokal som preges av frustrasjon og lengsel. Tror du følelsen av å være i drømmene til en maskin er noe for deg? Da vil du ikke gå glipp av Astoria.
CC: 200
ID: 20
Advertisement

Where is it happening?

Dunk Oslo, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Dunk Oslo

Host or Publisher Dunk Oslo

It's more fun with friends. Share with friends