Senso + Tender Youth // Røde Himmel

Schedule

Fri Feb 24 2023 at 08:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
Røde Himmel præsenterer Senso og Tender Youth d. 24 februar! ❤️?
Entré: 40 kr
Billetter kan forudbestilles via MobilePay
40kr til 990191
(Gratis entré til boogies med Røde Himmel stempel)
Røde Himmel 2023 er støttet af Odense Kommune - Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond - Projektstøtteudvalget for Musik
(English)
Røde Himmel presents Senso and Tender Youth on February 24! ❤️?
Entrance fee: DKK 40
Tickets can be pre-ordered via MobilePay
DKK 40 to 990191
(Free entrance for boogies with Røde Himmel stamp)
Røde Himmel 2023 is supported by Odense Kommune - Odense Musikudvalg and Statens Kunstfond - Projektstøtteudvalget for Musik

Senso:
Sensos musik befinder sig bedst i tusmørket, ligesom deres koncert på Roskilde festival 2022 gjorde det. Dér, på tærsklen mellem dagens lys og nattens mørke, balancerer det københavnske orkesters lyd. Et sted mellem dancabel pop og dramatisk rock.
Senso er – med Soundvenues ord – en supergruppe, og de består af Jens Konrad Barrett fra Lyra Valenza, Albert Hertz fra Aperly High og Josiah Konder, Sofie Westh fra Dead Pan, og Mads Uldum fra Lød. I Senso smelter disse forskellige sensibiliteter sammen til en poplyd fuld af overraskelser. Deres lyd er lige så mangefacetteret, som bandet selv.
https://sensointenso.bandcamp.com/album/the-void-in-us

Tender Youth:
Den københavnske kvartet Tender Youth blev dannet i 2018 og udgav i 2021 deres selvbetitlede EP. Tender Youth er nu på vej med deres debutalbum i 2023, hvorfra den første single 'Arbitrary Love' udkom den 20. januar.
Tender Youth sammensmelter genrer som avantgarderock og postpunk til et larmende, eksperimenterende og rummeligt lydbillede, hvor klassiske instrumenter bliver forvrænget ind i bandets energiske punkunivers. Det unge band, der består af fire gymnasievenner, skaber herigennem en unik nyfortolkning af de ædle genrer, mens et ængsteligt lyrisk univers sætter ord på den perfektionistiske og præstationsfokuserede kultur, der gennemsyrer deres generation. Dette rockunivers har kunnet høres på P6 BEAT og opleves til bandets højintense koncerter, der blandt andet har fået fine ord med af både Soundvenue og Undertoner.
https://tenderyouth.bandcamp.com/releases
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Farvergården 7, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

R\u00f8de Himmel

Host or Publisher Røde Himmel

It's more fun with friends. Share with friends