Sangskriver på Godset (9. februar 2022)

Schedule

Wed Feb 09 2022 at 07:30 pm to 10:15 pm

Location

Godset (Kolding, Denmark) | Kolding, VJ

Advertisement
SÅ starter Sangskriver på Godset op i det nye år! Onsdag d. 9 februar smækker vi dørene op for 3 super fede og forskellige sangskrivere, som hver giver os forskellige indtryk af hvad musik kan være! Der skulle vist være noget for enhver smag!
DET ER KL. 19:30!!!
ENTRÉ: 20 kr.
_________________________
VALDEMAR DVINGE
22 årige Valdemar Dvinge er nyligt udklækket sangskriver og solo artist.
De danske sange handler om længsel, ungdom og kærlighed, og det bliver udtrykt gennem flere forskellige genre. Hip hop, rock, soul, er de bærende elementer i hans gennemgående poppede tilgang til musikken.
Hans første albums single ‘I Vestenvinden Blæser Hun’ er nu ude på diverse streamingtjenester og han ser frem til at kunne turnere rundt i Danmark efter udgivelsen af albummet.
_________________________
LEA ELEANOR
Lea Eleanor er hvad man får ud af, at være et andet sted end, hvor benene er plantet. Når det hele ikke skal være enkelte ukulele akkorder, bliver man mødt af skæve toner og Lofi-beats over rimende tekster, der er inspireret af alt hvad hjertet begærer. De smukke ting i livet, planter der vokser, de grumme ting i livet og den første ulykkelige forelskelse sunget med eget kor, bestående af Lea Eleanor selv.
_________________________
MATTIS VURAL
Mattis Vural leverer en koncert der fører dig med på en musikalsk rejse gennem hjertets dybeste sorger og kærlighedens mest euforiserende fortabelser. Inspireret af sangskrivere som Sam Fender,
Hozier og Jeff Buckley, fyldes lokalet med genkendelig pop med et twist af Mattis’s folk.
Advertisement

Where is it happening?

Godset (Kolding, Denmark), Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding, Denmark, Kolding

Event Location & Nearby Stays:

Sangskriver p\u00e5 Godset

Host or Publisher Sangskriver på Godset

It's more fun with friends. Share with friends