Sabrina Claudio | Debaser, Stockholm

Schedule

Sat Nov 12 2022 at 07:00 pm

Location

Debaser | Stockholm, ST

Advertisement
SABRINA CLAUDIO | 12 nov | Debaser
Support: James Vickery

’Based on a Feeling Tour’. Det är titeln på den snabbt stigande R&B-stjärnan Sabrina Claudios världsturné och sällan har ett namn känts mer passande. För just känslorna – ofiltrerade, nakna och längtansfulla – är så nära att det nästan bränns i den amerikansk-kubanska sångerskans själfullt följsamma musik. Den 12 november spelar hon på Debaser i Stockholm och det kan mycket väl vara sista chansen att se detta framtidslöfte i en intim miljö.
Sabrina Claudio vet vad hon vill. Om det är, som hon själv tror, för att hon är född i stjärntecknet Jungfrun eller inte spelar mindre roll. Det viktigaste är att det hörs. Redan på hennes första EP ’Confidently Lost’ från 2017 kunde man ana det. Hennes unika tolkning av alternativ R&B mottogs med öppna armar och det gäller också samma års mixtape ’About Time’ där vi bland annat hittar den guldsäljande singeln ’Belong to You’ (feat. 6lack).
Idag är visionen glasklar. Hennes distinkt sammetslena R&B är lika hypnotisk som den är drabbande – lika luftig som den är fullpackad med känslor – och framgången har inte låtit vänta på sig. Claudio har idag förutom miljontals streams hunnit släppa hela tre fullängdsalbum, gästats av artister som Alicia Keys och The Weeknd, spelat på TV-shower som Jimmy Kimmel och James Corden och sålt ut flera egna turnéer.
Nu är det dags för nästa kapitel i sagan om Sabrina Claudio. De två magnifika singlarna ’Better Version’ och ’Put On Repeat’ gav en antydan om att hennes nya album ’Based on a Feeling’ skulle bli hennes bästa hittills – och mycket riktigt överträffades de redan högt ställda förväntningarna. Den 12 november kommer Claudio till Stockholm med sin nya musik för att ge en konsert på Debaser. Det vill ni inte missa.
Advertisement

Where is it happening?

Debaser, Hornstulls Strand 4, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Debaser

Host or Publisher Debaser

It's more fun with friends. Share with friends