Sémák csapdájában - művészetterápiás foglalkozás

Schedule

Tue Jun 28 2022 at 06:00 pm to 08:00 pm

Location

Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület Mmszke | Budapest, BU

Advertisement
Mindannyiunk életében vannak olyan visszatérő nehézségek, amelyek részben vagy egészben ki nem elégített érzelmi alapszükségletekből fakadnak. Ezek apró bosszúságot, akár mindennapi szenvedést okozhatnak. A nehézségek közös erővel leküzdhetőek, mi is tehetünk saját jóllétünkkért, így adódik is a kérdés: Szeretnél kikerülni életed csapdáiból?
A sématudatos szemléletű foglalkozáson a képzőművészet-terápia eszközeit alkalmazzuk. A biztonságos légkörben alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk, a közösség többi tagja támogatásával, kapcsolódásával is tud segíteni a folyamatban.
A művészetterápia elfogadó légkörében nem mérvadó az alkotások esztétikai értéke, így a foglalkozáson való részvételhez nem szükséges előzetes tudás, sem művészeti előképzettség.
? REGISZTRÁCIÓ: [email protected] ?
A foglalkozást Tóth-Czopyk Zsombor pszichológusjelölt, képződő művészetterapeuta vezeti.
? Időpont ?
2022. június 28. (kedd) 18-20.00
? Helyszín ?
Budapest belvárosában, az Astoria közelében
? Részvételi hozzájárulás ?
A részvételi hozzájárulás 5000 forint, amely tartalmazza a workshop költségeit; felhasznált eszközök árát, terem bérleti díját és a helyszínen fogyasztható innivalókat. Amennyiben nehézséget okoz számodra az összeg kifizetése, kérlek, keress az elérhetőségeken. Kedvezménnyel támogatom, hogy aki jönni szeretne, annak a pénz ne legyen az akadály!
✔️ Véglegesítés ✔️
A jelentkezés a hozzájárulás átutalását követően kerül véglegesítésre emailben, ezáltal a részvétel biztosítva van. Az eseményt megelőző hetedik napig történő értesítés esetén a szervező a részvételi hozzájárulást visszautalja, azt követően az összeg nem kerül jóváírásra.
Várlak sok szeretettel!
További események: https://sites.google.com/view/tothczopyk
Advertisement

Where is it happening?

Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület Mmszke, Kossuth Lajos u. 17.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

T\u00f3th-Czopyk Zsombor

Host or Publisher Tóth-Czopyk Zsombor

It's more fun with friends. Share with friends