RunForRights & Amnesty | Budapest Pride Run (Free / Ingyenes)

Schedule

Sat Jun 17 2023 at 10:00 am to 11:30 am

Location

Margitsziget, Budapest 1138, Magyarország | Budapest, BU

Advertisement
HU A RunForRights és az Amnesty International Magyarország futói hisznek abban, hogy teljesen mindegy, honnan jössz, ki vagy és mit csinálsz, mindenkit egyenlő jogok illetnek. Ami fontos, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz. célunk, hogy egy nyitottabb és elfogadóbb társadalmat formáljunk, ahol mindenki egyenlő.
A futás összehoz minket és arra ösztönöz, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, milyen fontos a viselkedésünk a többi ember felé. Az alapvető értékeink a nyitottság, diverzitás és elfogadás.
Egy jobb és törődőbb társadalomért küzdünk nem csak magunknak hanem a jövő generációinak. Szeretettel várunk minden támogatót és futót (teljesen kezdőtől profi futókig).
Táv: 5km
Helyszín: Margitsziget, a Margit híd felőli bejárat alatt, a kültéri kondi pályánál.
"A rendezvény a 28. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része. A többi programért kattints az alábbi linkre: https://budapestpride.hu/fesztival/program. A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje"
•••
ENG RunForRights & Amnestying International runners believe that no matter who you are, where you are from, or what you do, everyone should have equal rights. what really counts is our attitude towards one another. Our goal is to create a more open and accepting society where people are treated as equals.
Running brings us together, motivates us to raise awareness for the importance of our behavior towards others, sharing qualities such as an open mind, diversity, and non-discrimination, promoting a healthy heart and a healthy conscious mind.
We are working for a better and more caring society not only for ourselves but also for future generations. We're looking forward to seeing you.
Distance: 5km
Location: Margaret Island, just under the Margaret bridge, close to the street workout station.
"This event is the part of the 28th Budapest Pride Festival. For more events please follow this link: https://budapestpride.com/festival/schedule/. This event falls under the regulations of Budapest Pride's house rules: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje"
Advertisement

Where is it happening?

Margitsziget, Budapest 1138, Magyarország, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Run For Rights Hungary

Host or Publisher Run For Rights Hungary

It's more fun with friends. Share with friends