Rohkea mieli – Luova retki itseen

Schedule

Mon May 23 2022 at 09:30 am to 04:00 pm

Location

Lapinlahden Lähde | Helsinki, ES

Advertisement
Rohkea mieli – Luova retki itseen työpaja 23.5. klo 9.30-16 Lapinlahden Lähde, Venetsia rakennuksen Avoin-tila, 1 krs.
Työpajan tavoittena on oivaltaa itsestä ja omista voimavaroista sekä vahvistaa rohkeutta käyttää omia vahvuuksia. Samalla opitaan toisten tarinoista. Työskentely tapahtuu kuva- ja sanataidemenetelmillä, sekä valokuvaterapeuttisilla menetelmillä.
Osallistujamäärä max. 16 henkilöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ilmoittautuminen osoitteeseen: [email protected]
Työpajan ohjaajat:
Nina Kellokoski, valokuvaterapeuttisen työskentelyn ohjaaja ja mielen valmentaja. "Herättelemme omaa rohkeuttamme ja avaamme voimavarojamme näkyväksi ensin symbolisten valokuvakorttien avulla. Sen jälkeen jokainen pääsee pienelle henkilökohtaiselle kuvausretkelle lähiympäristöön ja valitsee 1-2 kuvaa tulostettavaksi ja valmistettavaksi omaksi voimakortiksi."
Taina Semi, geroartist ja ekspressiivisen taideilmaisun ohjaaja. "Kutsumme mielesi löytämään inspiroiduimman vahvistuksen spontaanin taiteen tekemisen, kollaasitekniikan ja sanataiteen avulla. Saat mukaasi innostavan, ”vähemmän on enemmän” -menetelmän, jonka avulla voit kehittää rohkeaa mieltäsi työpajan jälkeen."
Valokuvaus tehdään Ninan toimittamilla pikkukameroilla, mutta jos sinulla on oma kamera, otathan sen mukaan!
Työpaja tarjoaa kaikki materiaalit. Päivän lopuksi molempien työpajojen prosessit viedään oivallusten näyttämölle työtilassa.
Aikataulu:
9.30 - 10 Tervetuloa & alkulämmittely
10 - 11.30 Ilmestykselliset taidekortit, Taina Semi
11.30 - 12.30 Lounas (omakustanteinen)
12.30 - 15.00 Valokuvatyöskentelyä, Nina Kellokoski
- kahvitauko oman aikataulun mukaan
15 - 16 NÄYTTÄMÖ-taidenäyttely
Työpaja on osa Mental Health Art Week -tapahtumaviikkoa Lapinlahden Lähteellä. Kaikki viikon tapahtumat: https://www.facebook.com/events/3054501298198203Advertisement

Where is it happening?

Lapinlahden Lähde, Lapinlahdentie 1, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Terveytt\u00e4 kulttuurista ry

Host or Publisher Terveyttä kulttuurista ry

It's more fun with friends. Share with friends